Crocodile fish
Denne rariteten traff jeg nokså tilfeldig på under en snorkletur. Jeg jobbet egentlig med en dragefisk, men plutselig dukket denne opp rett foran nesa på meg... utrolig hvor usynlige disse fiskene kan bli! I tillegg til meget bra kamuflasjefarger er det ofte bare øynene som stikker opp fra sanden, så jeg var svært fornøyd da jeg endelig fant en!! :o)
Det viste seg derimot at denne karen slett ikke likte å bli forstyrret, og hadde en lei tendens til å flytte seg hver gang jeg endelig så ut til å ha et bra bilde og skulle til å trykke på utløseren (om jeg kom så langt). I tillegg så lå den på 7m dyp, så jeg fikk kun tid til 1 eller maks 2 bilder pr dykk, så etter en times ''jojo'' dykking sitter jeg igjen med 3 bilder som er brukendes. Men det var en morsom time okke som! :o)
Utstyr
  • Ixus 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger733
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_125574} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Pål Oliver K.

Fokus i underkant (ser det ut til). Med et så rolig motiv burde du kunne gå nærmere

se: http://www.foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=146154

og da lå den stille etterpå også.

Ser også ut som du har litt bevegelsesuskarpe i bildet også.
Tor Eirik P.

Du ligger i bokmerkelista mi, så jeg har sett på bildene dine opptil flere ganger... du er virkelig god på uv bildene! :o)

Når det gjelder denne karen så var ikke den fullt så samarbeidsvillig... kun en gang kom jeg litt nærmere, men da køddet kameraet seg til, så det ble ikke noe bilde. Hadde lyst på et nærbilde av øyet selv, men siden fisken stadig flyttet seg en meter eller to hver gang jeg kom for nære så ble det ikke noe av. Jeg fridykket bare når jeg tok bildet, og det tror jeg kan ha vært grunnen til at den alltid flyttet seg... har merket det flere ganger at en kommer nærmere fiskene når du dykker. Kanskje siden du kommer fortere på fisken når du fridykker.

Pål Oliver K.

Stemmer nok som du sier at krokodillefisken ble skremt av den raske ankomsten din. Å nærme seg en slik fisk kan ta flere minutter og da venner den seg til ditt nærvær. Neste gang prøv å få en flaske på ryggen og pust veeeldig rolig. (aller helst hold pusten)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu