Solnedgang over Gardermoen
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_125759} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kristen R.

Heisann !

En flott himmel, med nydelige farger!!! Men; jeg synes bildet burde hatt med mer av landskapet under himmelen. Blir liksom litt ''kjedelig'' med bare himmel på en måte.

Mvh Kristen
Unn Kathrin V.

Hei :)

Tenkte på d men samtidig gikk alt så raskt da bildet ble tatt..
D er faktisk tatt ut av bilvinduet i fart så jeg er egentlig fornøyd bare at d ble så ''klart'' som d ble..:)
Hadde jeg stoppet og gått utav bilden ville jeg nok tatt meg bedre tid.

UKV
Steinar J.

Går ut fra at du legger ut bilder for å få kritikk. Da synes jeg du kanskje skal legge litt mer jobb i det enn et tilfeldig knips ut av vinduet mens du kjører. Håper du var passasjer! Dette bildet er ikke noe annet enn sterke farger. Prøv om du kan finne et interessepunkt. Tenk igjenom komposisjon.

S. J.
Unn Kathrin V.

Jo takk for hyggelig kritikk.
Ja jeg legger ut bilder for å få tilbakemeldingerog jeg legger faktisk en del arbeid i mange av mine bilder! Selv om jeg er klar over at jeg fortsatt er på amatørstadiet ser jeg overhodet ikke noe galt i om jeg i et øyblikk av noen sekunder fanger opp et motiv som jeg bare følte jeg måtte fotografere.
D er ikke alltid man har verken tid eller anledning til og rigge seg opp foran motivet, da syns jeg heller d er viktigere om man har øyne og kan SE motivet.
Som sagt, jeg er nok veldig amatør fortsatt, men syns jeg må få lov å leke og eksperimentere litt selv om d vil si å ta bilder under lite gunstige forhold.
Bildet er som du sa ikke noe annet enn sterke farver, men d var de som fanget min oppmerksomhet.
Komposisjonen kunne vært bedre som sagt hvis jeg hadde hatt bedre tid.

UKV
Øystein E.

Jeg tror ikke du hadde fått veldig mye mer ut av bildet ved å legge horisonten høyere i bildet, den ville være for mørk uansett. Jeg synes at solnedganger som ikke er over vann, oftest gir for store kontraster mellom himmel og landskap til at man kan få begge deler ok eksponert. Så jeg tror jeg ville prøvd et lignende utsnitt neste gang, men bare jobbe litt mer med tegningene på himmelen for å optimere komposisjonen. Ikke verst å få tatt dette i fart, må jeg si.
flemming r.

Meget flot himmel med fantastiske farver.
Vegar H.

Fantastisk himmel, men ville også likt det bedre hvis det var mer landskap.
mvh Vegar H.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu