Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKomprimert fra 734,2 kb til under 250 for å legges ut så mista litt skarp/distinkthet :-/
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger585
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126213} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Christer B.
'Hva er dette for intetsigende fjas, enda et bilde bokstavelig talt i tåka'' var det første jeg tenkte. Men det gikk fort opp for meg at dette uten sidestykke er det flotteste fuglebildet jeg har sett! Det sier endel om hva jeg synes om fuglebilder, men det sier minst like mye om dette bildet. Liker kornet, farger og diffuseheten. Litt usikker på beskjæringen, og det aner meg at du har strevd litt med den! Tror kanskje et tradisjonelt 35mm utsnitt fungerer bedre, altså litt luft i toppen.
Bra.
Janne Cesilie J.
Christer sier det jo så genialt da!!!!!!!!!!!
Men jeg lurer på om ikke et kvadratisk utsnitt hadde vært å foretrekke,
(smaksak sikkert!)
Herlig Stian!!!!!!!!
Mvh Janne
Eli L.
Liker dette kjempegodt jeg også! Fikk kontakt med fuglen umiddelbart og så siger liksom farger og former rundt som dynamisk tåke og skygger derifra. En naturopplevelse rett og slett.
Tom B.
Stian:
Jeg er nok mest enig i Christers første setning. Jeg håper at du tror meg når jeg sier at jeg er veldig for å gjøre ting på tvers av regler, men dette hadde bare ikke nok innhold. Det eneste det har - etter min mening - er at det er annerledes, og det holder ikke.
TomB.
Lars L.
Bruken av de utskarpe forgrunnselementene og korningen er anderledes og brukbart tiltalende. Men for meg holder det heller ikke med denne vesle fuglen plassert midt i bildefalten i dette formatet.
Dag T.
Hm, jeg er langt på vei enig med Christer, bortsett fra at jeg liker beskjæringen også.
Dag J.
Helt herlig dette her. Nydelig struktur og farger, og fuglen trer akkurat nok ut av bakgrunnen til at den gjør bildet.

Men jeg ville definitivt ha kuttet vekk deler av høyresiden. Fuglen ser inn til venstre i bildet, så høyresiden blir uinterressant, og jeg ser ikke at midtstillingen bidrar med noe spes..

Uansett, det er kjempeflott.
stian w.
Takker så mye for veldig fine og ærlige tilbakemeldinger !!

M.h.t utsnittet.. ja har prøvd ut utallige muligheter, og som den midtstiltsymmetriskopphengte karen jeg desverre er blitt så endte jeg jo her.
Skal definitivt se nøyere på de andre alternativene også.

Takk igjen!

:-)
Bjørn H.
Snodig og et meget anerledes fuglebilde må jeg si .... heeh ... småkult dette Stian ....

Om jeg får mega stor naturopplevelse er vel heller litt tvilsomt, men spennende og kreativt utført er det ingen tvil om -

Korninga og strukturen funker bra her ...

Bjørn :¤

Caroline M. S.
Her har jeg egentlig ikke noe konstruktivt å bidra med. Vil bare si at jeg synes bildet er alldeles herlig! Først så jeg fine farger, lys og korn, og sekundet etter fuglen (ihhh - så gøy - overraskelse). Jeg synes formatet og plasseringen av fuglen nesten på midten fungerer utmerket.
Caroline M. S.
... forresten... nå leste jeg Christers forslag om tradisjonelt 35mm utsnitt og luft i toppen. Det kunne blitt bra, tror jeg. Fuglen hadde blitt enda mindre og da hadde det kanskje tatt to sekund før jeg oppdaget den (og dermed med enda større, morsom overraskelse).
Rune Edvin H.
Jeg hadde en riktig jøssopplevelse med denne. Det som så ut til å være en underlig tåke ender opp med å bli en liten fugl slik man ser den. Er det løvmeis det heter?
Angående besjæringen så ville jeg nok heller hatt mer på bunn enn på topp, men det er ikke nødvendig.
Rune
Arne S.
Herlig lekent!

Du formidler en ''feeling'' - i stedet for en tradisjonell miljøskildring. Den lille, sentrerte skapningen, som nesten er utvisket av de turbulente omgivelsene, gir assosiasjoner som ikke bare er positive. Det er likevel noe vakkert i bildet - og i fuglen som viser sin stolthet ..

Ketil K.
Her har du virkelig tatt fuglebildet helt ut!

Halvveis utvisket, druknet i en struktur. Bildet kunne godt hatt tittelen
” Drapet på det teknisk perfekte fuglebildet.” Den delen oppfatter jeg som originalt humoristisk og på sin plass i forhold til mange av våre bildemessige ”kopieringer” av fuglene.

Ellers skimter jeg en tragisk skjebne for noe som ser ut til engang å ha vært en steinskvett…
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu