nysgjerrighet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger492
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126307} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Mattis B.

Sorry, men det traff ikke meg. For det første er jo ikke figurene spennende eller pene i det hele tatt.. Kjedlige farger og jeg ser ikke noe budskap eller mål i bildet. Må bare unskylde visst du synst jeg er hard nå, men d står jo at du vil ha seriøse tilbakemeldinger:) Mitt tips må vel være å rett slette velge ett bedre motiv. Dette blir litt for tilfeldig for meg..

Mvh Mattis
Avsluttet .

Om du har muligheten til det, ville jeg prøvd med litt forskjellige vinkler og lyssetting. Da kunne utrykket i figurene kommet bedre frem.
Avsluttet .

skjønner ikke meningen med dett bildet i hele tatt.
sorry
Kristoffer L.

Ideen var morsom, men jeg vil anbefale at du prøver deg fram med naturlig lys (ser ut som om du har brukt blitz her), og forskjellige settinger, utsnitt og vinkler for både lys og opptak.

Mykt dagslys fra et vindu på en overskyet dag er ofte et godt utgangspunkt for god belysning... ;-)

- Kristoffer
Ann-Silje K.

Fint at det er noen som ser poenget:)

Dette bildet var bare et øyeblikksbilde. Tok bilder for å dokumentere hva vi drev med på en workshop i forbindelse med et prosjekt, så hadde opprinnelig ikke noen planer med bildet. Bare syntes uttrykket på akkurat dette bilde var søtt. Små søte figurer som skakker på hodet og stirrer inn i kameraet. Minner meg om en discoveryreklame med 'skjult kamera' på en togstasjon som masse mennesker stirrer på.

Vet bilde ikke er av noe særlig fotografisk teknisk kvalitet, men siden jeg ikke hadde noen planer i opptaksøyeblikket ble dette ikke tatt særlig hensyn til.

Takk for tilbakemeldinger
Avsluttet .

Ser også at bildet mangler noe teknisk, men syns det var morsomt. Det fikk meg til å smile. Helt enig. De er veldig søte der de står...

Øystein Hovlandsdal
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu