Drømmen om et glass
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • AF 18-70
  • Brennvidde22mm
  • Blenderf/10
  • Lukker40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger372
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126431} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Peter M.
Stilig. Jeg liker ideen din, kreativt. Men jeg synes det blir for mørkt, og lyssettingen er noe feil føler jeg. Blir for lyst på håndleddet. Liker heller ikke gjenskinnet i glasset, det ødelegger noe av det ''drømmeaktige'' du vil frem til. Småpirk som valg av duk er bare verdt å nevne i all stillhet :) Kan virke som jeg ramsa opp en del negativt, men summasummarum så likte jeg dette veldig godt. Som sagt, jeg synes dette var veldig kreativt og ganske så bra gjennomført.

mvh. Peter.
Edvin S.
Liker også den kreative delen her, men det hele faller pga ''slurv''.

Flasken står skjevt, og er for mørkt belyst, spesielt toppen. Virker også som at bordet er skjevt, og når glasset holdes skjevt, blir alt skjevt.
Kunne også tenkt meg å se stetten tydligere, og innholdet i glasset litt mere innbydende. Det ser ut som juice for meg, og hverken rød- eller hvitvin.

Dette er nok en idé som du vil lykkes med, kanskje med noe mere, men bløtere lys, slik at du ikke får skarpe refleksene på glasset og flasken.

Mvh
~ Arne Helander ~
Jon F.
Takk for kommentarer - enig i det meste!! Det var en idé som begynte å utvikle seg men hvor utviklingen sa stopp da kamerate gikk tom for strøm. Det er riktig at bordet er skjevt og at duken (oppvaskhåndkle!) ikke er optimal. Skal forfølge dette videre. Jon.
Avsluttet .
Nåja. Håper du ikke egentlig er enig i det meste av de kommentarene du har fått. Synes du har fått på plass en god historie her, med mye rom for egenfortolkning. Et glass tilsynelatende fylt med sølevann, en flaske rødvin og et stett som forsvinner fra glasset.

Teknisk fullkomment er det ikke, men det er ikke det viktigste ved et fotografi. Historien er det aller, aller viktigste.

Synes du har stablet på bena et godt bilde her.

-k
Jon F.
Interessant med litt ulike synspunkter. Jeg er enig i det med duken og at bildet godt kunne vært rettet opp.

Når det gjelder lyset er jeg mer i tvil. BIldet er lyssatt med håndholdt lommelykt, hvilket gir mulighet for å få lyset (nesten) bare der man vil. Problemet er gjenskinn fra lykten, pluss at vinen veldig fort får et litt grøtete preg (så kan man jo diskutere om det gjør no). Har prøv med ''vanlig'' indirekte belysning, men da blir alt lyst opp og jeg mye av atmosfæren forsvinner. Så jeg tror ''løsningen'' ligger i å raffinere bruken av lommelykt.

Jon :-)
Edvin S.
Bare innom å ser på de nye kommentarene for å ''følge'' opp bildet.

Prøv kanskje med en diffuser (noe veldig gjennomsiktig papir), og kanskje du klarer å få til bedre lys til din idé. Uansett må du fortsette å ''leke''.

Ha en fin dag.

Mvh ~ Arne ~
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu