''
''
Utstyr
  • ''
  • ''
  • Brennvidde''mm
  • Blender-
  • Lukker'1/'s
  • Filmtype''
  • Nei
  • Annet''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger820
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126522} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Lars-Anders M.
Herlig følelse i dette bilde. vanntett kamera?
Nils B.
Thorfinn dette gav en flott opplevelse av daglig gjøremål. Beskjæringen/ komposisjonen fungerer som bare det. At bildet har detaljer av bh merker er et stort pluss. Kontrastmessig kunne det muligens vært lettet noe i skyggepartiene, men er nok litt redd for at bildet da mister noe av sin kraft. Det første som slo meg var slangen i bakkant, den er jo også fotellende, men burde den vært fjernet? (litt usikker på nettopp det)
mvh Nils
Carsten S.
Flott vinkel og sprutene fra dusjen understreke følelsen. Få ikke helt take stemmning her. Egentlig nytelse av en varm dusj men sammtidig blir det litt, tja.. anstrengt, stress ikke helt borte? Kanskje en dusj etter en hard arbeidsdag eller krangel?
Veldig bra i hvertfall.
Dag J.
Stress eller angst er følelsen jeg får. Vannet er nådeløst hardt eller lindrende etter noe annet nådeløst. Bra syns jeg.
Rune Edvin H.
Veldig enig med Dag. Litt følelsen av å vaske av alt som er ille.
Rune
Tarjei Ekenes K.
så utrolig bra

en hatt av vann

rådigger dette

flotte linjer og veldig bra med nakenheten
som kommer inn i andre rekke og gjør bildet nærmest
surrealistisk og stort

nei, dette var kreativt,
veldig pga gode linjer og oppdeling i bildet

:-D ! son tarjeiav !
Frank W. G.
Et bilde i beste TB-stil. NBH sier det fint. Det eneste må være at jeg ikke er enig med ham om refleksjonen rundt slangen. Den må gjerne være med for min del. Ellers henger jeg meg på hans kommentar.

Frank
André M.
Dystert, - i positiv forstand. Rune EH beskriver det godt. Liker vannets bevegelse. Komposisjonen er stilsikker og oser TB.

Fokusplanet ligger på munnen og skuldrene. Hadde nok foretrukket fokus rundt øyne og hender (senter for selve handlingen). Jeg plages ikke av slangen i bakgrunnen (den verken forstyrrer eller tilfører noe, - ville kanskje forstyrret hvis den var større/mer dominerende).

Et bilde med mørk stemning og hverdagssensualitet. Liker det!.
Jon-Petter T.
Får definitivt en Hickock feeling av bildet. Det beste med det er at du klarer å formidle selve følelsen av å stå i en dusj, og det skal noe til!

MVH
J-P
Merethe W.
Bra. Spennende skyggebruk, som understreker den dystre stemningen. Slangen spiller ingen rolle.
Thorfinn B.
LAM: Neida, ikke noe undervannskamera dette, men mitt vanlige DSLR.

Forøvrig takk for kommentarer!
Janne L.
Hvilken kreativitet. Hvordan kommer du på at du skal ta bilder mens noen dusjer. Det viser vel at du tenker foto i det meste. Flott, inspirerende.
Janne
Tom A. T.
Kreativt, inspirerende og utfordrende. Her blir jeg lenge.
mvh Tom T
Fredrik Q.
Har sett på bildet flere ganger nå, setter stor pris på at du ikke har falt for fristelsen til å gjøre dette bildet sensuelt eller sexy, ved å få modellen til å lene hodet mere bakover eller strekke seg. Det lages for mange slike bilder.

Et ærlig og meget godt bilde, som JPT sier du har klart å formidle følelsen av å stå i en dusj. Velbehaget med å bare kunne vaske av seg en slitsom dag.

Liker bilder som klarer å formidle en følelse, det er ikke lett .

FQ
Arne S.
Her kombinerer du teknikk og innhold på en forbilledlig måte. Linjer, skygger og uttrykk forsterker budskapet - en dame som dusjer - :) Linjene etter bh'en forstyrrer. Skjønt, det er vel en del av virkeligheten det også.

Avsluttet .
Jeg liker det! Også litt usikker på slangen, litt forstyrrende, men samtidig forklarende..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu