Fotoutstilling?
Bildet inngår i albumet Georgia 04 - Bilder i denne serie er tatt i oktober 2004. Jeg var på fotooppdrag for Øst-Europa Misjonen. Skulle dokumentere deres arbeid der. Gamlehjem (Der jeg bodde) Matutdelning til nødlidende mm.
Utstyr
  • Canon EOS 30 date
  • Canon EF 24 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger316
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126636} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Ja, det kan du si....synes innliming av bilde og produksjon av speiling er bra utført. Ellers ikke noe å si på det tekniske. Selv om jeg selv aldri har vært i de områdene selv, så kan jeg forestille meg hvordan det er der etter å ha sett de bildene du har lagt ut her fra denne reisen. Det betyr at dokumentasjonen er såpass bra at den når frem iallefall til meg. Din ''triksing'' med innliming av andre bilder fra turen tolker jeg som et forsøk på å myke opp inntrykket - litt galgenhumoristisk på et vis. For disse menneskene har nok helt andre ting enn fotoutstillinger og denslags fornøyelser å tenke på tror jeg.
Inger-Lise S.
Hei Lars! Nok et godt bilde fra deg. Dyktig jobbet med innsetting av portrett og speiling. Jeg skriver ellers under på Tommys ord om at du har dokumentert veldig godt,så godt at man nesten føler man selv har vært der.
Håper ellers at disse menneskene likevel får glede av kunst i livet sitt...

Mvh Inger-Lise
Lars-Anders M.
Mannen på veggen er plassert der det var ett vindu. Hadde litt fantasi og satte in honnom der. Jeg koser meg med mine bilder og min fantasi skaper noe nytt som dette. takk for att derwe gidder å se på dem. Ok.
KG S.
Du koser deg du... den här bilden hade varit lika bra utan montaget, kanske bättre, men nu lurar du fram ett extra leende o det är aldrig fel. Stå på!

Ha en bra helg!
Lars-Anders M.
Ja KG jeg koser meg. Helgen var fin. Takk for kommentaren. Ok.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu