Bildet inngår i albumet katter -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-02-18 22:48:35
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger607
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_127387} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Birger J.
Blir slik at versjon 2 fungerer best etter min mening, lettere å lese bildet da. Ditt forrige kattebilde var en højdare, dette ble litt mer statisk, grunnet kattas blikk i det fjerne.
Avsluttet .
Det er jo umulig ikke å sammenlikne med det andre kattebildet ditt fra samme sted, og da får jeg ikke helt taket på dette. Jenta ser ikke på katten, og selv om den er fin i seg selv, er det liksom ingen forbindelse mellom den og jenta. Hadde jenta vært mer opptatt av katten enn av fotografen, ville bildet gitt mye mer, synes jeg.
André M.
Ja, Anne Gro har et poeng her: Dette framstår som en ok miljøskildring, hvor jenta er det bærende elementet, mens katten ikke tilfører bildet så mye ''i kraft av seg selv'', men bidrar til miljøskildringen. Som et bilde sammen med andre bilder vil dette funke ok, men treffer meg ikke helt som selvstendig kattebilde.

Men du har jo lagt lista rimelig høyt selv, Tarjei. I kraft av andre, spektakulære kattebilder.

Vil gjerne se dette bildet som et av flere i en collage/serie.
Caroline M. S.
Jeg synes v2 virker mest harmonisk/naturlig, men liker likevel v1 best. Det er et eller annet sprøtt, rart, forstyrrende med den - på en slik måte at det nesten blir morsomt. Kan ikke forklare - det er mer som en følelse av at katten holder på å forsvinne ut av bildet mens jenten og jeg har en felles opplevelse sammen - som om vi står på hver vår side av katten og begge ser at det er noe rart her og at dyret er på vei ut. Katten ser så snodig ut - som om den skulle vite og være sur for at jenten og jeg ler av den.
Avsluttet .
Hei Caroline, nå ser jeg også det du ser. Og da steg bildet flere hakk, nå har det fått en histore som jeg kan spinne på!
Kristian S.
Hvis bildet er ment som et kattebilde, er det jo tilnærmet perfekt. Du har fanget kattens sjel; overlegen og sprader rett forbi.
Syklene kunne du vel ha sparket bort, men du hadde kanskje ikke tid...

KES
Avsluttet .
Mange fine linjer her, liker alle vinduene, samt hele det urbane miljøet.
Katten og jenta gjør selvfølgelig sitt til at bilde hever seg til langt over middels. Likte forøvrig det første i denne settingen best..
Hvorfor legge ut en #2 versjon når man kan flippe den selv?

T
Anniken S.
V1 i denne settingen (forrige bilde) er helt klart en vinner rent komposisjonsmessig, men teknisk syntes jeg dette sitter bedre. Det er noe med behandlingen som gjør at kontrastene og gråtonene sitter mye bedre her. Likte #2 best her, skjønt læreboken tilsier at komposisjonen skal stå best andre veien. Katter er noe du har taket på. Sammen med spennende miljø skaper du noe som vi andre ikke klarer.
Carl Martin N.
helt glimrende! kul katte og veska er perfekt. bra sug
Kristoffer L.
Med disse to kattebildene har du laget en humoristisk liten fortelling som er ganske uovertruffen.

Med kameraet så tett på katten, og dermed inne i handlingen, blir det nesten som om vi får ta del i dens egne funderinger omkring den lett absurde situasjonen den befinner seg i.

Kommunikasjonen mellom katten og jenta er vist på en utrolig god måte.

For meg henger disse to bildene sammen som én fortelling.

Full innertier, dette her. ;-)

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu