..under kjolen...
Her er et bilde til i denne serien. Håper også dette faller i smak : )
Bildet inngår i albumet Bruden - Bruden, med fokus på det lille under og detaljer
Utstyr
  • Nikon D70
  • AF NIKKOR 28-105mm
  • Blender-
  • Filmtype35mm
  • Nei
  • Annetbruk av reflektor og høy ISO
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger2647
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_128567} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Knut H.

Hei, vet ikke helt om kompen/innholdet er så spennende, ...tror jeg ville hatt med hele hodet. Men du får kompliment for godt håndverk. Flott struktur og fine toner i alle valører. Du har t.o.m. tegning i høylysene og det er det ikke så mange her på dotten som klarer!
Roger V.

Hei
Nydelige hudtoner, slike klarer ikke jeg å fremheve, jobber litt selv med slike bilder med de er langt fra klare til å bli publisert.

Tror og jeg ville tatt med ansiktet, men er ikke sikker.

Roger
Espen P.

Var innom Fotogalleriet og så bildet ditt hang der :) Fint var det - der på veggen.
Blir veldig imponert igjen av dette bildet her. Du får kvinnens former frem så vakker så vakker. Jeg så allerede på thumben at det var ditt bilde. Det er noe rent og utrolig vakkert over bildene dine av kvinnekroppen. Jeg må bare innrømme at jeg er veldig fan, av både dine bilder - og av kvinnekroppen. Særlig når den blir fremstilt som du fremstiller den.

ePSen
Vibeke P.

Tusen takk for kommentarer. hyggelig med slike tilbakemeldinger. Blir inspirert til å fortsette fotograferingen.

Vibeke : )
Vibeke P.

Tusen takk Roger for anbefalingen av bildet.

Vibeke : )
Avsluttet .

Sensuelt og fint bilde! Behagelige toner og teknisk veldig bra. Jeg ville også hatt med mer av hodet.

MvhJRH
Bjørn H.

Sensuelt og vakkert bilde -

Syns nettopp dette utsnittet er med på å heve spenningen og gjøre det litt anerledes og utrad. ( på en posistiv måte :)

Så derfor er mitt forslag Vibeke ...LA STÅ !!!

Ellers er både lys og det tekninske på plass.

Bjørn ;¤
Nikolai E.

Ekstremt bra komposisjon! Kuttingen av hodet akkurat det det er gjort, litt over munnen (men heldigvis vises ikke nesen) er genial, men jeg ser også at dette strides de lærde om. Intet fasitsvar, tydeligvis, jeg gir kun uttrykk for mitt syn. Belysning, hudtoner, er nevnt og jeg kan bare slutte meg til.
Videre, bildet viser akkurat passelig mye under brystpartiet. Noe rotet bakgrunn, men det gir tanker om at hun står ved vindusposten og ser ut, kanskje venter hun på noen...
Torgeir S.

Må bare hive meg på resten av positive kommentarer, dette bildet satt som et skudd for meg. Nydelig beskjæring m.h.t. hodet, det at munnen er med hevet bildet flere hakk!

Mvh. Torgeir
Avsluttet .

hmm synes det er litt rart det bare er kommentarer fra menn her...jaja blir uheldigvis ikke noe untak selv:) Synes også dette var veldig bra. kan kun klage på litt utbrent på venstre bryst og skulder, men det synes jeg ikke spiller så mye rolle.
har sett igjennom bildene dine, og synes mange av dem er bra. Det eneste jeg kanskje har å utsette på er at de er litt... kjedelige kanskje. lite utforderne på en måte. Du ser jo ut til å være nokså god teknisk, og da er det jo bare å leke seg:)

mvh Ove Kvavik
Avsluttet .

Kjempefint bilde!

Synes ikke du skal ha med mer av hodet, liker bildet slik det er. Slik det er nå er det mye mer spennende, ikke så kjedelig og vanlig.

Nydelig!

Hedda:)
Stine J.

Hei Vibeke,

Får være første damen som kommenterer jeg da. :-)

Som vanlig presenterer du et nydelig bilde. Du er dyktig og tør å prøve nye ting.

Dette er både sensuelt og lekkert. Selv uten at hele ansiktet vises utstråler bruden en sitrende forventning. Litt ''gåsehud'' på brystene og posituren fremhever det. Sarte og fine toner, både i hud og undertøy og fint lys. Skal jeg pirke litt, syns jeg kanskje bakgrunnen virker litt vel grov i forhold til anledning og motiv. Men alt i alt et veldig bra bilde. :-)

mvh Stine
Kit M.

Hei, for et bildet! Den er meget sensuel og sørger for at personen som ser på bildet bruker fantasien til å fylle ut resten av bildet. Når man gjør dette, blir bildet bedre i underbevistheten til hver enkel person! Har sett på de fleste av bildene dine og syns dette og selvportettet er de beste. Bruk mer skygge, spesielt når du bruker den nakne kropp, og la mye av fantasien til de som ser på bildet jobbe for deg. Du kan jo bruke skyggen til gjemme kropsdeler, isteden for arm og ben, også til å bedre definere kroppen! Stå på, og liker projektet ditt!
Anniken S.

Sensuelt og sart på en gang. Kuttingen syntes jeg sitter helt perfekt.
Man får frem en essensiell munn som sammen med korsettet forteller en hel historie. Valørene er nydelige og tegningene kommer veldig godt frem på hele kroppen. Slenger meg med i fanklubben jeg også, du kan nå langt med din fotografering :)
Knut-Ivar J.

Hei Vibeke,

Ja...... her er jo kommet mange gode komentarer, jeg er enig i at bakgrunnen er for framtredende, det kunne kansje vert med mere av hodet. men mest av alt ville jeg gjerne sett en versjon uten smykket. jeg innbiller meg at smykkene kommer på litt senere i bekledningen av en brud. Hvor høy ISO bruker du her....?

å skrive at bildene dine er fine er overflødig.

MVH
Knut-Ivar
Vibeke P.

Tusen takk for utrolig mange flotte tilbakemeldinger.

Jeg ser at det er mange delte meninger om en brud bør ha hode eller ikke.... Jeg synes det fungerer utmerket slik som det framstår, altså i denne omgang uten hode.. får bedre fram detaljene slik det er nå, dersom mer kommer med på bildet, så er det også mer som slåss om plassen med å bli betraktet først.

Jeg ser det er også kommet endel kommentarer på den grove bakgrunnen. Den grove strukturen er valgt med omhu, i den mening at den skal stå i sterk kontrast med det myke og varme, så avgir steinveggen grovere struktur, hardhet og kulde (men også varme når sola varmer den opp). det var en av grunnen til at jeg syntes den løsningen var suveren. Dersom veggene hadde vært med ''blomstrete'' tapet, og florlette hvite gardiner, så hadde bildene fått en helt annen virkning - Enkelte ville da påstått at det var strødd for mye sukker på desserten.... Det er vel og bra det også, men her ønsket jeg kontrasten.

Tusen takk til dere alle som tar dere tid til å kommentere bildene mine. Det betyr mye for meg.

Vibeke : )
Steinulf L.

Sensuelt og spennende. Utradisjonelt utsmnitt som fungerer bra. Håndtverksmessig meget bra, og det vises at du har kontroll på dine effekter. Stå på.
Inger-Lise S.

Et nydelig bilde. Ordet sensuelt går igjen her og det passer utmerket.
Du har gjort en dyktig jobb her.Som vanlig:) Spennende utsnitt.

Inger-Lise:)
Vibeke P.

Enda en gang. Tusen takk for kommentarer.

Vibeke : )
Sidsel A.

Synes alt var vakkert og vellykket i dette bildet - fra silkebåndene til gåsehuden, linjer, former og komposisjon og utsnitt. Har du brukt dagslys eller noen form for belysning?
mvh Sidsel
Vibeke P.

Bildet er tatt med lys fra et vindu. Har også brukt reflektor.

Vibeke : )
Tarjei Ekenes K.

utsnittet her er godt i dobbelt betydning

fint med snøringen.
ser classic ut

:-D ! sånn tar jei av !
Einar E.

Min favoritt i serien.

Veldig fint, nydelig beskjæring.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu