Snøstjerne
Tatt på Liarvatnet i rogaland en kald dag med fin sol.
Utstyr
  • Minolta dynax 404 si
  • 28-80mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger124
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_12864} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Eivind A.

Hei Kristian, og velkommen til Bildekritikken. Jeg synes bildet er interessant nok i seg selv, og det har tekniske kvaliteter. Først og fremst sitter eksponeringen som et skudd.

Komposisjonen fungerer godt, iallfall delvis. Jeg får dessverre inntrykket av at den er litt tilfeldig. Snøstjerna selv sørger for en fin inndeling av bildeflaten, men dette kan minne litt om flaks. Vennligst korriger meg hvis jeg tar feil.

Vanligvis vil ikke motiver ta seg godt ut i midten av bildeflaten. Det blir like spennende som et kvadratisk ark, hvis du forstår. I tillegg vet jeg ikke om alt ved skyggen er bevisst gjort. Men uten den hadde bildet iallfall vært mye kjedeligere. Dessverre føler jeg at den er helt ''fremmed'', og ikke har noe i bildet å gjøre.

Den digitale kopien er helt fint, om ikke enn litt rødtonet. Du må gjerne kjøre litt mer 'USM' (Unsharp Mask) på den i Photoshop også.

Lykke til. Jeg gleder meg til å se hva mer du har å bidra med!

Mvh, EHA.no
Carsten A.

Bra, men autolevels i PS ren hvit snø, og en moderat oppskarping bringer fram strukturen i snøen på en fin måte. Så bildet er faktisk ikke vist helt på beste måte her.
MVH CA
Kristian S.

Takk, takk.
Vel, tilfeldig og tilfeldig... Det var stjernen jeg var ute etter. Skyggen derimot er noe jeg har grublet over i ettertid. Jeg er enig i at der er noe ''snodig'' med den. Det virker som om noen står litt utenfor bildet. Men den får frem solen på steinen på en fin måte , synes jeg.
Kristian S.

Jeg må inrømme at jeg er ganske ny i ''faget'' og FORBEDRING på data har jeg ikke drevet mye med. Manipulasjon er en annen ting.
Takk for tipset C.A. og E.H.A. Det ble et helt annet bilde. Legger det ut også for å vise forskjellen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu