På og ved catwalken
Bildet inngår i albumet Mennesker her og der -
Utstyr
  • Olympus E-300
  • Olympus 14-45 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger776
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_128867} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Steinulf L.
Synes dette var et vellaget reportasjebilde, damen i midten er litt mørk, men du har et tett og fint utsnitt som vel fanger det du ønsker å vise.
Egil E.
Jeg har returnert i bildet flere ganger, og må si jeg liker det du har gjort her. Fint komponert, litt spesielt motiv som er ''artig'' å betrakte. Intensiteten til fotografer og tilskuer er påtagelig og gjør mye for bildet, og ben og rumpe spiller annenfiolin (utrolig men sant..), og det er i seg selv godt gjort å få til, samtidig som modellen er midpunkt for de før nevnte.
Men for å spisse uttrykket ville jeg fjernet damen i midten.
Johan K.
Synes dette var stilig.
Det jeg likte ved det er blikket\holdningen til personen til venstre, mot de fotograferende, som ser ut til å være helt i hundre. Og, av den grunn synes jeg damen i midten helst ikke skulle vært der.

Johan
Sidsel A.
Hei, og takk for kommentarer.
Var på moteoppvisning (vant billetter til Oslo Fashion Week for et bilde jeg hadde sendt inn i en konkurranse). Forsøkte meg i første rekke på å fotografere modellene, og så først på skjermen at dette bildet kunne få et litt annet fokus. Hadde det med på fotokonkurranse i Årnes Kameraklubb nylig, hvor det scoret fra null til ti. Var derfor spent på reaksjonen her på dotten. Er enig når det gjelder damen i midten. Skal se hva jeg kan gjøre med henne. Har ikke forsøkt meg på ''reportasjebilder'' før, så det var en ny og morsom opplevelse.
mvh Sidsel
Eirik H. U.
Godt fanget og fin komposisjon, men teknisk tynt. Bakgrunnen ser kunstig ut. Skjønner ikke helt hvorfor folk vil ha vekk stakkars damen, og ikke minst: Hvordan det skal gjøres uten å manipulere bildet (?).
Pål N.
Et innmari bra reportasjebilde. Estetisk/visuelt tilfredsstillende, men en god komposisjon, der betrakteren til venstre og de to fotografene skaper en trekant som balanseres av linjeføringen i beina på modellen. Samtidig sterkt fanget, med et blikk på fyren til venstre som virkelig skaper et inntrykk man fester seg ved. Bildet kan i mine øyne tolkes som en krass kritikk mot hele fashionsirkuset.

Et forbedringsforslag har jeg dog: Jeg ville tatt fram saksen og klippet det i overkant, omtrent tvert over albuen til modellen. Alt over dette punktet er ''daukjøtt'' i bildet (no pun intended!!!) og beskjæringen skaper et kvadratisk bilde som jeg synes blir mer tiltalende.
Sidsel A.
Tusen takk for konstruktive kommentarer! Har det litt travelt akkruat nå. Skal se litt på forslagene til forbedring over helga.
mvh Sidsel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu