Gry - msr
Bildet inngår i albumet Portretter - En samling forskjellige portretter
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • EF 24-70 f2,8L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1106
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_128960} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Gunnar G.

Jeg har bare en liten kommentar til bildet, et forslag til ytterligere forbedring. Ideelt sett bør det bare være ett lysglimt/lysrefleks i hvert øye. Her er det to. Gå inn i Photoshop (eller tilsvarende) bruk funksjonen 'Clone' og fjern det høyre av de to refleksene i begge øynene. Jeg kan garantere at resultatet blir bedre.
Gunnar G.
Geir Andre O.

er enig med deg Gunnar, og det hender ofte jeg gjør det, men noen ganger mister man litt av ''livet'' og spillet i øyet når man gjør det, derfor hender det jeg dropper det, men som sagt, ett glimt gjør seg bedre.
Roger K.

Joda, man kan godt pirke på at det er to lysglimt i øynene, men dette er da et meget bra portrett. Flott jente som, etter min mening, er nydelig fotografert.


mvh
Roger
Paal A.

Jeg synd det var veldig kjedelig. Omtrent så kjedelig som det går å bli i den settingen. Passfotoutsnitt og blikk rett i kameraet. Det er ingen fotografisk utfordring eller kreativitet bak bildet.
Geir Andre O.

Vel, Paal, sånn er det å være amatør. Tar i mot tar imot kreative og fotografisk utfordrende tips med stor glede! Liker forøvrig bildet meget godt selv, inkludert utsnitt og blikk.
Paal A.

Vel, nå kommenterte jeg ikke deg men bildet, og amtører kan ta suverene bilder;)
Geir Andre O.

Var ikke sånn ment heller,men mente bare at her er det behov for hjelp, og om det var noen konkrete råd eller tips det var mulig å gi så vilel det være en stor fordel.
Gunnar G.

Diskusjonen over er egentlig ganske interessant, fordi den viser de to nivåene vi fotografer alltid beveger oss på, nemlig teknikk og kunst. Disse nivåene henger imidlertid sammen. Som min far ofte sa ''Kunst kommt aus können und nicht aus willen'' = kunst kommer av å kunne, ikke av å ville. Til det tekniske hører kamerabehandling, motivbehandling og ikke minst billedkomposisjon. Til det tekniske hører også min kommetar om to øyereflekser. Alle slike tekniske kommentarer vil kunne forbedre det kunstneriske uttrykket. Eksempel på det er de svært mange bilder jeg har sett her hvor kameraet er holdt skjevt under eksponeringen, og hvor autor ikke har gjort forsøk på å rette opp bildet før det er sendt inn hit.
Det andre punktet er vanskelig, nemlig det kunstneriske. Hvorfor liker man et bilde og ikke liker et annet? Etter mange år med fotografering og bilder har det egentlig kokt ned til følgende for min del: Jeg synes et bilde er godt hvis jeg kan tenke meg å ha bildet hengende på veggen hjemme.
Gunnar G.
Håkon M.

Enig med Pål og Gunnar her.... jeg liker ofte bildene mine selv først, men etter en stund blir jeg bare lei og irritert over dem ;-)
Ole Birger S.

Meget fint portrett med hærlige farger. Til Paal: Hadde gjennomsnittlige passfoto vært av denne kvalitet, er jeg redd køene forran passboksene ved Oslo lufthavn hadde blitt lange. -olebig-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu