Bildet inngår i albumet katter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger631
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_129323} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Venche J.

De lever et tilsynelatende farlig liv disse kattene (dine?).

Hærlig vinkel igjen. :)

Wenche.
Rolf J.

Blei litt for utbrendt i det hvite på høyre siden for min smak, ellers meget bra kattebilde fra en annen verden. Er det fotografen vi ser som speilbilde i støtfangeren?
Rolf
Tarjei Ekenes K.

takk for kommentarer!

akkurat disse kattene er ikke mine,
men vi ble fort gode venner

det hvite var egentlig med litt struktur av grus,
så fikk jeg bare lyst til å gjøre det helt utbrent som
en kontrast til skyggene under bilen...

mulig det var litt teit..

:-D ! son tarjeiav !
Kristoffer L.

Ikke teit i det hele tatt, Tarjei. Det utbrendte tilfører en grafisk karakter til bildet som gjør mannens tilstedeværelse litt absurd. Det blir på en måte en illustrasjon av to verdener, kattenes og menneskets. Bildet etterlater ingen tvil om hvis premisser det er laget på.

Flott levert igjen, dette!

- Kristoffer


Jon Are R.

'I meant,'' said Iplsore bitterly, ''what is there in this world that makes living worthwhile?'' Death thought about it. ''CATS,'' he said eventually, ''CATS ARE NICE.'' -Terry Pratchett, Discworld.

Kattebildene dine gjør meg stort sett varm om hjertet. Her hadde det riktignok gjort seg uten strømmast i bagrunnen, men vi kan ikke alle være allmektige.

-Jon Are
Kristine G.

He he, kattene er smarte og legger seg i skyggen mens mennesket griller seg i sola? Spennende perspektiv :-)
Nicolay S.

Flott bilde, synes det ser ut som om alle koser seg. Faktisk syns jeg strømmasta gir liv i bildet. Tror høyre side hadde vært kjedelig uten, Men det lar seg jo lett teste. Likte det utbrendte i grusn, gir fin kontrast.

Nicolay
Stine J.

Nok et flott kattebilde fra deg! Syns kompen sitter fint her jeg, kattene later seg i skyggen under bilen, mens mannen stekes i sola - noe som understrekes av den utbrente bakken. Lysmasten er med å skape balanse. Liker dette. :-)

mvh Stine
Ronnie S.

Her var det mange ting å titte på. Kattene, mannen, stolpen med ledningene, og reservehjulet... Bildet fremstår som noe ''skummelt'' (tenk om bilen kjørte nå) og samtidig rolig. Et motiv hvor det hvite utbrente ikke spiller noen som helst rolle. :-)
Avsluttet .

Hei

Synes ærlig at det ble litt mye rot under bilen. Kul vinkel du har tatt bildet fra, men understellet på bilen tar litt mye oppmerksomhet for min del.

Mvh

PMN:-)
Hans Henrik F.

Tøft bilde som får meg på syd-europa tanker. Avslappet og behagelig tilværelse for alle, ser det ut som. Jeg synes nok det utbrendte hvite blir litt drøyt, selvom det ikke ødelegger bildet på noen måte. Viktig med den sterke rødfargen i bilen som går igjen i mannens skjorte. Virker som om du har sprita opp det røde en del? Ser vi også fotografen på huk i støtfangeren?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu