''
''
Utstyr
  • ''
  • ''
  • Brennvidde''mm
  • Blender-
  • Lukker''s
  • Filmtype''
  • Nei
  • Annet''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger523
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_129990} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Bjørn H.
Bare så du veit det Thorfinn, er bøtene gått kraftig opp på fyllekjøring :)

Og hvis du var heeelt edru, skift briller :))

Jaja ... måtte spøke litt skjønner du ...

Bildet gir meg ikke all verden, desverre !

Bjørn ;¤
Avsluttet .
Tjaaa...her er du ute å kjøre litt synes jeg....og da særlig bildemessig. Eksperimentelt, ja. Hadde fått litt mere effekt om det kom en bil imot langt der fremme...men det var kanskje litt vel risikabelt å legge opp til det under opptakssituasjonen. En person eller noe annet langs veikanten kunne vært en grei erstatning for manglende møtende bil.
André M.
Minus og minus gir pluss, påsto matttelærer'n min en gang. Hvilket også kan gjelde for bilder av og til: Gjøre et par gærne ting som til sammen bygger en fornuftig enhet og til tider storslagent bilde. DET har du mestret mang en gang. Men ikke her. Blikket mitt søker, men lander ikke. Guffen stemning. That's all.
Nichlas K.
Alt ser bedre ut i svart-hvitt sier jeg bare..
Arne S.
Du sitter dypt i passasjersetet en fuktig natt. Plutselig dukker syv kandelabre opp langs vegkanten. Du slenger opp kameraten og fyrer løs. Nærmere himmelen kommer du ikke den natten. Derfor den store hvite flaten - befriende fri for måker - som faktisk bidrar til et småfrekt landskap der nede.

Et bilde som blir fullere jo bedre man blir.

Men den mørke streken som går loddrett opp til venste - midt i venstre kjørefelt - finner jeg ikke en logisk forklaring på. Gjør du?

:)
Caroline M. S.
Merkelig nok, synes du kanskje, kom jeg ikke til å tenke på verken kjøring (mulig for klaring: lenge siden jeg har kjørt, har ikke bil) eller alkohol (hmm - muligens for lenge siden sist jeg var på byen) her. Når jeg ser på bildet får jeg følelsen av å gå hjem fra noe - gå helt åndsfraværende, opptatt i egne tanker - uten egentlig å legge merke til hvor jeg går og hva som er rundt meg. Bare går på autopiloten og snart er jeg hjemme, stikker nøkkelen i døren og er like forundret som alltid over hvordan jeg har vært i stand til å komme meg hjem uten å vite at jeg gjorde det (gikk hjem altså). :-)

Jeg synes bildet er kjempebra jeg! Favorittbildet mitt i dag, sikkert hele uken. Ja, kanskje hele måneden. :-)
Lars-Anders M.
Dette er bare bra.
Avsluttet .
Kom til å tenke litt på diskusjonen ang Dronningen, hennes bilder, og bildene til Hr.Redaktör i Fotografi.

Uskarpe bilder kan være spennende nok, men vet ikke helt om jeg savner litt mer nederst, for å forsterke linjene. Bra synes jeg med masse himmel, men er som sagt et eller annet som gjør at det ikke blir wow stemning. Kanskje det mangler et objekt (bil eller noe) som fokuspunkt..?

Mvh

PMN:-)
Thorfinn B.
Takker for kommentarer. Ikke overraskende er det lunken stemning, men ikke desto mindre hyggelig at det når frem til noen sjeler. Jeg håpet på en tommel opp og har fått to-tre av åtte. NK sin kommentar er jeg usikker på hvordan jeg skal tolke.

Arne: Den stripa du nevner kan jeg ikke årsaksforklare, men antar det er en blanding av skygge og spor i asfalten. Ikke godt å få med seg alle detaljer når man kjører bil og fotograferer i fylla :-)

Odd Tore S.
Thumbnailen ser ullen ut, men en anbefaling (om å se nærmere på bildet, slik jeg tolker det), gjør nysgjerrig.
Hvilken opplevelse gir så bildet?
Kjøring på venstre side i uskarp tilstand, om det nå skyldes ujevn vei eller andre forhold som gir svak fokus og urolig kamera. Fartsuskarphet er det ikke. Landskapet ser ikke spennende ut, stolpene er mange, huset mørkt og himmelen ganske innholdsløs. Til gjengjeld er det mye av den.
Det stopper opp for meg etter dette. Egentlig kom jeg ikke særlig langt med dette bildet. Men jeg har i alle fall begynt å lure på om det ikke er tatt bakover i stedet for forover.
Det jeg tror jeg kan si, er at den mørke stripa er fohøyningene etter de langsgående sporene som piggdekk sliter ut, hvor asfalten både har en annen og glattere struktur, og hvor overflaten er konveks slik at den sprer lyset i forhold til sporene, som er konkave og samler det. Dette kan være forklaringen.
Odd Tore
Christer B.
Det oppstår en følelse av å ralle hjem fra nashspiel av dette bildet. En påminnelse om at dette var hva du sanset på veien hjem. Utover det, gir ikke dette meg så all verden. Men det er jo ikke så galt bare det.
Uggen jeg òg...
Avsluttet .
tja, av en eller annen grunn blir jeg sittende å se, om det fordi øyet ikke låses av noe, eller om det er fordi jeg er interessert vet jeg ikke. Men bildet mangler noe til høyre, en siluett av ett menneske som stikker opp mellom lyktestolpene hadde gjort seg her, men man kan ikke ha flaks hver gang man tar bilder.

...Havner helt midt på treet for min del.

Ø
Merethe W.
Yes; her har du fått det til! Stemningen befinner seg et sted mellom drøm og virkelighet, og jeg kan derfor slutte meg til assosiasjonene til lett eller betydelig beruset tilstand:) Komposisjonen støtter opp under denne snålheten. Liker tonene også.
Thorfinn B.
Takker for nye kommentarer. Mye ''fylleprat'' her :-))

Flott Merethe. Er ekstra godt når slike bilder (uskarpe, skjeve etc) når frem til deg.
Avsluttet .
Hm..joda..kjøper det jeg. Hører musikk her, og følgelig tenkte jeg umiddelbart på et cover av et slag. Befriende fritt for dype meninger.
Alexandra F.
Brutalt ..(det var et kompliment)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu