rot i virkeligheten
En sann historie.<Br>Det sies at alle aldre har sitt. <Br>Husker fra et par tiår siden hvor stor farsfølelsen var <Br>når dyna ble pakket tett rundt poden<Br>som trygt var sovnet i nattdressen etter kveldsbadet.<Br>Verden og framtida lå åpen og bekymringsløs.<Br>Nå er nok et forsøk på ''navlestrengkutting'' gjennomført.<br>''Stammen'' har måttet avgjøre at den selv <Br>ikke kan at rydde opp i rotet i virkeligheten<br>- den får ikke lov.<Br>Offentlig støtteapparat bidrar bare til mer fokusering<Br>på den nå behårede navlen.<Br>''Eplet'' må altså ''falle'' annetsteds.<Br>Farsfølelsen er blitt smerte og tvil - <Br>vil ''løken'' med alle evner og anlegg finne sin plass,<Br>være selvgående og til nytte og glede for seg selv og andre?<Br><Br>Noen trøster seg med furusus, andre med foto.<Br>Jeg velger begge - dessverre i altfor små doser.<Br>Det store håpet er jo at poden slår rot i virkeligheten.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger312
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_130858} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Lars-Anders M.
Jeg syns det er for mye rot kring selve hovedmotivet. Men smaken er forskjellig.
Grethe B.
Til teksten din, som var vakker og tankevekkende, synes jeg rotet passer. Det er jo snakk om og rydde opp i eget rot her. La poden ordne tingene selv...Så for meg taler bildet nettopp det du skriver. Spennende med tekst og bilde sammen! Stå på!

mvh
gt
Tom E. F.
Takk for empati og støtte, Grethe! <Br>Den betyr mye for en som egentlig her er ganske så blind og famlende.<Br>Det gjelder jo mitt ''eget'' kjøtt og blod!<Br>
mvh Tom
Wigdis W.
Tankevekkende og bra illustrert Tom ! Du er flink både med ord og bilder!
Strever med det samme sjøl, så jeg skjønner godt hva du mener.
Lars-Anders M.
Ok. Jeg hadde ikke lest teksten da jeg skrev min første kommentar. Glad Påske.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu