Bislett
Bildet inngår i albumet Arkitektur -
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 50mm 1.4
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • FilmtypeRAW, ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger472
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_131528} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Hans Jacob H.
Fine rene flater og kraftige farger som stod ganske bra til hverandre, selv om jeg synes du har dratt fargemetningen bortimot på grensen etter min smak. Stusset litt på manglende skygger, bl.a rundt vindu til høyre og langs taket øverst, det ser nesten litt kunstig ut. Men det er kanskje gjort med hensikt?
Har også sittet litt med hode på skakke og lurt på om bildet hadde blitt bedre 90 grader rotert mot høyre, men egentlig ikke blitt noe klokere på det.
Konklusjonen må være at det er et helt ok bilde, men som jeg nok ikke vil huske over tid.

Hans Jacob
Knut L.
Vet du hva; - jeg syntes dette ble fint; - en spennende komposisjon av arkitektoniske elementer. Strengt rette linjer rammer inn de geometriske flatene i med sterke farger. Meget dekorativt.

mvh
Knut
Avsluttet .
Dette her synes jeg er fint. Fine farger og linjer i bildet. Jeg kunne ønsket meg ørlite mer blått på toppen, men ser at det kan blir vanskelig uten å ødelegge komposisjonen forøvrig.

Kanskje den lille grå murflekken og en ledning (?) i det gule kunne klones vekk? Synes det forstyrrer de rene linjene litt.
Øyvind A.
Ganske fint. Bra linjer, flater og farger. Men jeg synes du har dratt fargemetningen for langt.
Ø.
Kai Frode G.
Jeg vet jeg har strukket fargemetningen til grensen, og tar til etterretning det dere skriver.

HJH: Jeg skjønner ikke helt hvilke manglende skygger du mener. Jeg har ikke endret på skygger, men jeg har økt fargemetningen på hver enkelt farge ved hjelp av maskering, og det kan være dette som gjør at overgangene blir litt vel skarpe og ser kunstige ut.

AGB: Jeg har tenkt på å klone bort den grå flekken selv, men valgte å ikke gjøre det for å bryte opp den store gule flaten litt. Ledningen burde jeg fjernet ja.

Takker ellers for gode tilbakemeldinger!
Hans Jacob H.
Hvis du ser på veggen bak takrennen er det liten skygge på veggen, mens det (særlig) under taket på den gule veggen, mellom pynteklossene er det bare en rand med ekstra mettet gulfarge. Det er nok som du sier, at maskeringen og fargemetningen har gjort at skygger har blitt svekket/blitt borte.
Jeg synes bare at det ble litt ''flatt'' preg på bildet. Men bevares, det er jo tross alt en effekt i seg selv det.
Ellers er jeg enig at du burde beholde den grå flekken, nettopp for å bryte opp monotonien i flaten. Men ledningen ville jeg nok ha fjernet ja.

Hans Jacob
Rune H.
Henger meg på de positive kommentarene ovenfor!
Flott lek med geometriske former og farger med trøkk i!!
Rune :)
Steinulf L.
Knallfarger og stramme linjer. Skråstillingen fungerer fint her. Enda bedre uten ledning og muligens også den grå flekken.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu