Det var en mørk og stormfull natt ...
Bildet inngår i albumet Manipulasjoner - Bilder som er satt sammen av flere.
Utstyr
  • Olympus E-300
  • Olympus 14-45 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger294
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_131923} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Jan Frode A.

Spennende :-)

Jeg syntes du har skapt et spennende og stemningsfullt bilde. Gjør seg godt i sort/hvitt.
Du har klart å formidle en mystikk med å plassere treet som strekker seg opp mot himmelen samtidig som det lener seg imot ruinene i bakgrunnen.

Elementene er flott plassert innenfor bilderammen i et elegant utsnitt.

Veldig bra!

mvh -jfa-
Steinulf L.

Stemningsfullt bilde fra Nes kirkeruiner. Ikke sikkr på om jeg får så mye nattfølelse, men bildet gjør seg godt i sv/hv.
Kurt S.

Kjempeflott. Akkurat passe dyster stemning. Fin plassering av bildeelementene. Linjeføringen gjorde bildet dynamisk og spennende.
Mvh Kurt
Inger Anne Maritsdotter V.

En veldig bra utført manipulasjon,
flott dramatisk stemning,
det passa godt i sort/hvitt.
mvh IAV
Sidsel A.

Hei og takk for kommentarer. Da jeg så på bildet på skjermen i dagslys i dag, så jeg ikke selv ansiktet på himmelen. Lurte litt på om dere har sett det siden ingen har nevnt det? Ville at det skulle være veldig svakt og gå i ett med skyene, men også synes. Hadde en versjon hvir ansiktet kom litt tydeligere frem, men droppet den. Hadde vært morsomt å vite om det er en del av det som gjør manipulasjonen vellykket, eller om det hadde vært bedre uten - eventuelt litt tydeligere?
mvh Sidsel
Inger-Lise S.

Hei Sidsel! Et flott bilde med mystisk stemning og passende tittel. Jeg ser ansiktet på himmelen og syns du har laget det akkurat passe synlig. Ellers en god jobb du har gjort her med å sette sammen bildene. Meget bra! Et fint motiv.

Fortsatt
god påske
fra Inger-Lise
Kurt S.

Ansiktet ble prikken over ièn. Kommer akkurat passe frem synes jeg.
Skummelt - får litt frysninger på ryggen - og jeg som igrunnen ikke tror på spøkelser og slikt, og heller ikke er mørkredd -:)
Mvh Kurt
Grethe B.

creepy bra, passe kornete, tok litt tid før jeg så ansiktet, prikken over i'en. Passe skummelt og bra manilulert. Bra jobba!

mvh
gt
Hege J.

Du har klart å skape god mystikk i bildet.
Fint og passende svart-hvitt motiv.
Ansiktet er prikken over i-en her. Tror jeg går og låser ytterdøra, he, he.. ;-)
Godt jobba!!

Mvh Hege
Avsluttet .

Et stort pluss for jobben og utsnittet, men minus for tittelen. Sola skinner jo som aldri før.. :-)

T
Nikolai E.

Samme her, tok noen sekunder før jeg så ansiktet i himmelen, meget dyktig innplassert. Er det noe til høyre for ansiktet også?

Enig med at tittelen kan virke litt malplassert, men hadde det ikke vært for skyene kunne man tro at det er måneskinn på kirkeruinen? Men tittelen kan henspeile på en forhistorie også. Her er tolkningsmuligheter.

Ellers er det meste allerede sagt, vil bare understreke at dette er et av de beste sort-hvitt bilder jeg har sett.
Sidsel A.

Hei igjen og takk for mange hyggelige kommentarer. Ja, jeg kan jo ikke nekte for at bildet er tatt på høylys dag - en riktig fin søndag formiddag. Jeg tenkte vel jeg kunnelage en illusjon av at det var månelyset som lagde skyggene, men himmelen er vel likevel for lys. MEN hadde det vært midt på natta, hadde jeg vel ikke tort å gå der og rusle for meg selv. Tenker man seg at det er midt på dagen, passer kanskje ikke ansiktet så godt inn - hvis jeg ikke kan finne en helt annen tittel da.
mvh Sidsel
Odd Tore S.

Skumle ruiner og trær, massevis av muligheter til å tenke uhyggelige tanker hvis man tenker seg at dette var ved fullmåne. Skyer er det om natten også, riktignok mer diffuse. Men så var det ansiktet som passer på at det hele ikke går ut av kontroll, da.
Ansiktet ser rett og slett for pent og snilt ut til at jeg klarer å holde på uhyggestemningen.
Så mer skummelt uten ansikt og med litt blurete skyer i kantene for meg.
Odd Tore

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu