Utstyr
  • Canon EOS 300 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger348
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133522} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Vet ikke helt med dette bildet. For meg blir etterbehandlingen litt for tydelig. Synes jeg kan skimte at du ikke har vært helt nøyaktig med ''malekosten''. Tror kanskje jeg hadde likt det bedre hvis bildet hadde vært i farger, men en av istappene hadde en litt annen farge. Det var i hvertfall min umiddelbare tanke.

Andreas
Ronnie S.
Alt for enkelt å male en istapp. La det være i S/H så fungerer det bedre.
Krister B.
Bildet har dog en enkel komposisjon som appellerer til øyet, så hvis dette jobbes med tror jeg det har potensiale. De andre har dermed rett i at det er selve fargemanipuleringen som er gjort for slepphendt. Jeg lurer også på hva det er du vil med denne fargen, og hvorfor det er så viktig å fremheve akkurat denne over en ellers perfekt fotografert istapp. Jeg synes du bør ha en bedre grunn, eller en grunn som i alle fall lar seg lese bedre av tilskueren, for å fremheve fargen. Og nettopp dette er det jeg føler du må jobbe mer med. Så er jeg spent på hvordan resultatet blir!
Inger-Lise S.
Jeg syns den blå istappen gjør hele bildet. Tror det ville blitt mye kjedelig om alle istappene var grå her. Attpåtil mot grå bakgrunn. Mer originalt dette:)

Inger-Lise:)
Jan O Ø.
Hei og takk for kommentarer. Jeg tenkte nok i samme baner som ILS når jeg jobbet med bildet. Det ble litt kjedelig uten fargen synes jeg. Grunn til at det ble en blå farge på istappen var at bildet i utgangspunktet er tatt mot en blå himmel. Men selvsagt kunne jeg brukt en hvilken som helst farge. Jeg synes, kanskje påvirket av fargen på himmelen i utgangspunktet, at blåfargen ble best. At bildet er enkelt synes jeg ikke sier så mye om opplevelsen av det.
Mvh. Jan O.
Øyvind A.
I gang med makroobjektivet?
Jeg synes det blir litt daft med en slik mellomgrå bakgrunn, muligens hadde det blitt mer spenst om bakgrunnen enten var lysere eller mørkere. Ideen med kun en farget istapp er i hvert fall litt original. Men jeg tror det hadde blitt bedre med alle istappene farget mot en fargeløs bakgrunn, eller alt i s/h. Men det blir jo uansett et annet bilde.
Når det gjelder blåfargen så synes jeg den er bare nesten ok, tonene virker ikke helt rene ift å illustrere himmelblått.
Ø.
Ketil K.
I og for seg god idé, men synes , selv med diagonalene, at bildet blir litt statisk. Det skjer litt lite, og bakgrunnen blir vel tam.
Inger Anne Maritsdotter V.
Herlig bra komponert med lekre diagonaler.
Et annerledes bilde som eg definitivt fikk sansen for.
mvh -iav-
Rune T.
Tillater meg å være litt uenig med enkelte her. Det er kontrasten mellom det blå (ikke for sterke, men dype mettede) og gråtonene sammen med den stringente linjeføringen som gjør bildet. Dette likte jeg!

Mvh
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu