Bildet inngår i albumet Prague, 2004 -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger358
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_134106} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Cristina B.

Mye interessant her.
Pga av det herskapelige huset tenkte jeg først det hadde noe med rik-fattig å gjøre.
Men siden man tross alt bare ser bena til gutten bak, så synes jeg det symboliserer mer morens sine tanker eller bekymring for sønnen som ”går”.
Vet ikke om det er to bilder som er lagt over hverandre, men det spiller egentlig ikke noe rolle. (Det synes i grunnen som det er ett bilde.)
Speilet gir en interessant virkning. Det virker nesten som ett forstørrelsesglass eller ett bilde tatt fra begge sider av veien på en gang.
Kjempe god ide og godt utført.
mvh Cristina

Avsluttet .

vil kalle dette meget vellykket, både plassering av elementer og komp fungerer, Bruken av mørke og skitne toner passer bra til bildeutrykket.

Det får meg til å tenke på hvor ensomme noen mennesker er, damen i speilbildet som titter blankt ut i omverdenen, kanskje hun ser på speilbildet i håp om at en slags ny verden skal komme flytende ut av speilbildet?

Herlig gammelt preg på bildet, bra med linjen speilet skaper som tar med seg blikket opp mot bena til høyre og ned igjen på damen. Den forvridde verdenen inne i speilet underbygger damens tomme blikk.

Bra gjennomført

Ø
Avsluttet .

Litt underlig stemning i bildet. Ikke aner jeg i hva slags omgivelser bildet egentlig er tatt; hva denne mannen der oppe står og støtter seg til for noe/kikker på. For alt jeg vet kan vel hun dama i speilet være ditt reisefølge, og at du selv ikke vises i speilet pga. vidvinkel/standpunkt. De buede formene i speilets ramme og speilingen av huset der bak tiltrekker meg. Joda, et fint lite reisebilde dette....det mest interessante er at det i tillegg langt fra er noe ''typisk'' feriebilde. Ser at det er tatt av et fotografisk øye.
Kristoffer L.

Tusen takk for kommentarene!

Jeg setter spesielt stor pris på tolkningene - slikt er alltid interessant, all den tid det ikke finnes noen fasit. En ting er hva jeg fotograferte, noe annet er hva bildet forteller. Det siste er i stor grad opp til betrakteren.

Hjertelig takk!

- Kristoffer
Christer B.

Tøft! Trodde først det var snakk om et forstørrelsesglass. Får liksom ikke helt taket på det, og akkurat det gjør jo at det engasjerer. Et bilde jeg kan se på i timesvis og stadig tolke noe nytt ut av. Veldig bra.
Ketil K.

Ser for meg ut som et gatespeil? Forlengelsen av himmelen - i nivå til høyre i bildet og i speilet gjør at det hele ser ut som en flate, Dermed får bildet et spennende surrealistisk preg - og en slags blanding av to virkeligheter. Meget bra!
Tarjei Ekenes K.

herlig motiv og stemning

ser litt 1800-tallet i speilet...nesten sånn person som går igjen
og kun er synlig via speilet,
får meg til å tenke på den glimrende deep red av dario argento

tror du kan få lysnet litt i tonene her

fett bilde !

:-D ! sånn tar jei av !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu