Ned mot fjorden frå Randers topp i Sunnmørsalpane. Siste svingane før skia måtte av. Snøen har vorte veldig kvit på biletet, og overgangane frå snø til stein o.l. er ikkje heilt bra. Tips for å ordna dette?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger625
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_134396} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Gjermund B.

Snålt, jeg trodde først det blå øverst i bildet var himmelen, og at den måtte være ødelagt med en eller annen effekt i photoshop, men så så jeg at det faktisk var vann.
Vet ikke om det bare er meg, men jeg syns dette bildet hadde ganske interessant og forvirrende perspektiv. bakken må ihvertfall være brattere enn den ser ut ved første øyekast. Hmm, irriterende...
Ivar H.

Takk for kommentar. Så veldig bratt var det nok ikkje, men bratt nok til å ha det moro på ski. Utsnittet med speglinga av fjella frå andre sida var det eg synest var interessant med biletet også. Fjorden er forresten Hjørungfjorden i Sunnmøre. Ser biletet på ein annan skjerm no, og snøen er veldig kvit her.
Fred S.

Noe rart med den sjøen... Er det speiling av et fjell på motsatt side av fjorden ? Ville nok ha sett mer av telemarkskaren og mindre fjord.

vh fred
Tore Johan V.

Hei Ivar!

Jeg går ut i fra at du har brukt digitalkamera her. Lyse flater har en tendens til å bli helt utbrendte hvis man ikke måler lyset spesifikt der. I dette bildet utgjør snøen såpass lite del av bildet at kameraet noe har gjort en lysmåling slik at resten av bildet blir rett eksponert. Har du tatt bildet i jpeg er det ikke så mye man kan gjøre med snøen i etterkant.

-TV
Lars-Anders M.

Spennende og kreativt bilde. Stå på.
Bjorn F.

Hei. Ble litt lurt med det samme andgående speilinga på sjøen, synns dette ble meget sebart. Likte att klærne på skiløperen speiles i samme farge som vatnet,
Hilsen Bjørn.
Per Harald O.

Velkomponert, flott komp. Vanskelig, hardt lys. Her har du målt på vannet.
Slike bilder er lettere å ta på morgenen eller ettermiddagen når det er et mere formende lys. T.V. er inne på noe..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu