Tilfreds: En tilfreds og forrnøyd Erling Frantzen etter at samlagsmesterskapet var sikret.

Der har dere (forhåpentligvis) bildetesksten som kommer med bildet i Fremover om noen dager.

Tatt på Ulsvågsskaret sønad, under samlagsmesterskpet i vinterfeltskyting. Syns bildet kunne hatt litt mer miljø, kanskje...
Utstyr
  • Olympus Olympus Camedia C-765 Uz
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger613
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_134463} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Inger-Lise S.
Hei Kristian! Her har du fanget et veldig godt ansiktsuttrykk:) Riktig flott dokumentasjon/beskrivelse,skarpt og fint og dyktig jobba! Den grønne kraven står godt til trærne i bakgrunnen, noe jeg syns er viktig. Jeg mener det skaper balanse i bildet.
Etter min mening blir du bare dyktigere og dyktigere:)

Inger-Lise
Avsluttet .
Dette ble fint dette. Etter min mening, sikkert fordi jeg ikke er så kjent i skytemiljøet ble dette litt upersonlig og muligens for spesielt intreserte
Men det ble et flott bilde.

Mvh Kyrre Lien
Kay R.
Hei Kristian...

Lenge siden sist nu.. Har ikke vært aktiv på dotten på en god stund nu. Håper det blir bedre i tiden fremover. Skal prøve å følge med..

Et fint bilde dette. Det fremstår rent, pent og naturlig. Ansikts utrykk og blikk er en god fangst ilag med dokumentasjonen av miljøet. Synes bildet ditt passer for ikke spesielt inntresserte også... Dette funker helt greit..

MVH Kay:-)
Andreas F.
Ville valgt å tatt bilde litt mer rett forfra, for å få tettere kontakt med mannen, men poenget er kanskje at han er litt sky og distansert?
Odd Eirik S.
Flott portrett. Ikke noe å utsette på det. Du nevner ''mangel på miljø''. Regner med at når dette bildet knyttes til en reportasje der det går klart frem hva denne karen driver med så er det OK. De fleste vil nok uansett skjønne hva dette dreier som når de ser øreklokkene og ''brillene''.
Meget bra av deg dette!

mvh
OddES
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu