Brødrene Blix April 2005
Bildet inngår i albumet Brødrene Blix - Årsprosjekt, ta et bilde hvert år på samme sted, samme tid.Se forfallet fra år til år.. :-)
Dette er er meg og min bror.
Utstyr
  • Shen-Hao HZX 4x5-IIA
  • Fuji Fujinon-W 150mm f/5.6
  • Brennvidde150mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/30s
  • FilmtypeKodak Tri-X 320
  • Nei
  • AnnetSelvutløser(Autoknips timer)
    Fremkalt i XTOL 1:1
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1060
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_134648} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Aleksander L.

Disse såg da veldi fornøyde ut:)arti utrykk og et meget bra bilde med god beskjæring og kontraster:)

Alien
Christer B.

Kult. Hillbillies?
Liker uttrykkene og utsnittet. Merkelig på en bra måte. Sjølgode glis! Litt tydelig at du har lekt med burntool, hadde kanskje vært lettere å legge på en curveadjustmentlayer og heller fjernet layeret der du vil ha det lysere med brush... vel, mange veier til Rom. Hyggelig bilde, hvertfall!
c
Amund Blix A.

Takker, prøvde meg med curveadjustmentlayer, men syntes det ble litt flatt, så jeg gikk amok med burning istedet, kunne nok vært litt mer nøye.... Men jeg fikk frem 90% av det jeg var ute etter :-)
Rune H.

Artig idè!
Sjekket om du la ut i fjor, men fant ikke.. :)
Lag en serie da vel?
Liker sv/hv og komposisjonen din her! Føler at det mangler en 3. person her til høyre - noe som hever bildet!
Rune :)
Amund Blix A.

Nå er det en serie Rune :-) Dette er det første bildet... Tomrommet til høyre trengs i tilfelle vi eser ut med årene :-)
Nikolai E.

Lurer på om du kan ta tilsvarende bilder med sort-hvitt film om noen år :) Prosjektet ditt kan være vel så god dokumentasjon på teknologiutviklingen, hehehe
Mikael L.

Kul! Fin bild och härliga toner!

Mvh,
/Mikael
Tor Olav H.

Fine sv/hv toner, selv om det mangler en del beskjæring. Men tusseladden med harry caps og dobbelthaker, ødelegger det visuelle her. Er han til venstre støttekontakt ? I såfall er dette et koselig bilde, med naturlig og avslappet positur fra begge personer. En fin skarphet, men jeg er ikke helt sikker om bakgrunnen er riktig i forhold til motivene.

Hilsen Tor Olav
Amund Blix A.

He-he , fortsatt sur for at jeg ga deg bildekrittikk(på et bilde du slettet umiddelbart) som ikke falt i smak, Tor Olav?

Hilsen lubben tusseladd
Tor Olav H.

Hei Blix, ja nå er jeg er inn i helvetesur. (hehehehe?) Og jeg sletter alt som får røten kritikk i min ''portefølje'' på dåtten. Ikke minst selvportrett bilder. Bitter er jeg også, med eller uten solbriller....huffoghuff. Dine er ord er min visdom. Jeg lærer hele tiden...også når det gjelder å ta gode bilder.

Hilsen Tor Olav
Kristel S.

Dette her med burntool har jeg ikke lært meg å se ennå, derfor plager det ikke. Liker bildet, mest pga de herlige blikkene og den gode stemningen bildet har. Men synes også omgivelsene kler brødrenes stil.
Dette er en serie jeg gleder meg til å følge med på!
Tror jeg skal vente noen år før jeg vil prøve det samme med min 13 år yngre søster. Forfallet ville bare vist på meg :(
Mvh Kristel.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu