Slekten skal videre
Fra Østensjøvannet i disse dager.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-04-17 20:21:23
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D2H
  • AFS 30072.8+2x
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger338
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_135234} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Svein B.

Et flott flott bilde, med flere elementer som gir bildet liv. God komposisjon, fint miljø og lys. Jeg skulle dog ønske at fokus lå på øynene/hodet til minst en av fuglene, og ikke bak på kroppen. Da skulle dette bildet fått toppkarakter fra meg, men nå holder det ikke helt til det.

Mvh
Svein B
Nils B.

Hærig å se våriverene til både fotograf og ikke minst toppdykkeren. Regner med at dere var opptil flere som fikk foreviget denne seansen. Bra dokumentasjon, men som du sikkert vet selv så mangler det noe på det tekniske. Jeg tok bildet inn i PS og justerte det noe i cuves slik at bildet ble endel varmere. Du burde fosøke det Geir.
mvh Nils
Geir Arne M.


Dere har rett begge to. Var obs på fokuspunktet - men synes at bildet allikevel fortjente visning. Nils - enig , jeg har kun justert levels og usharp.

mvh
geir
Nina E.

Begge versjoner er flotte. Fokuspunkt er nevnt,men uansett er det meget severdige bilder. Morsomt å se hva man kan greie å fange av situasjoner nå i hekketida. I vers.1 har du greid å unngå utbrente lyse flater,- det er ikke alltid like lett med digital. BIldene fortjente absolutt visning. Jeg synes det var kjempeartig. Mvh ne
Kjell G.

Omsider måtte han trå til !
Jeg satt 3 meter bortenfor deg og fikk noen forstyrrende strå i veien. (Takk for en hyggelig kveld, forresten!) Dette ble jo veldig åpent og bra, tatt i betraktning alt ''kvist og kvas'' som nesten alltid er i veien når slike scener utspiller seg. Synd fokus slo ut på kroppen og ikke hodet/øyet.

Men et bra toppdykkerbilde ble det jo.
Ketil K.

Skikkelig liv og ''trøkk'' i ordets rette forstand på dette bildet Geir. Her kom et års oppspart energi til full utfoldelse. Gratulerer med et kjempebilde av toppdykkerne i full utfoldelse!
Carsten A.

Meget bra, enig i det som er sagt om fokuspunkt og farger.

Jeg har voktet på samme situasjon i flere dager, men har kommet forsent eller gitt opp for tidlig. Nå har de dessverre flyttet til en annen redeplass noen meter unna, ettersom noen hettemåker har vært litt vel aggressive. Den nye redeplassen er vesentlig mer dekket av fjorårets dunkjevle-vekstlighet, så sjansene for gode opptak i de næmeste dagene ser ikke gode ut.

MVH CA
Avsluttet .

Flott situasjonsbilde av Toppdykkeren i full aksjon. Litt mindre blender som du selv har nevnt hadde vært en fordel, men - men.

Takk for selskapet i går forresten.

MvhJRH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu