Vårfarger i nord
Nå kan jeg ikke skilte med krokus, påskeliljer og andre vårblomster, så dette får bli mitt lille bidrag fra floraen i nord. :)
Bildet inngår i albumet Flora - Diverse planter i nærområdet
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-04-24 01:09:30
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon CP 7900
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetPek og klikk. :)
    Det blir liksom ikke det samme som å høre det lille smellet av lukkeren på D100. Men bilde blir det, skjønt jeg føler ikke at jeg tar BILDER. Det har fått navnet ''lekekameraet'' av meg, det serverer filer på 7,1 mp.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger404
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_136104} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.

Skarpt,fint og vakre farger. Har du pixler nok, er det rom for flere spennende utsnitt.
Stine J.

Flotte farger og struktur. Har sett et lignende bilde en gang som var helt kvadratisk. Det gjorde seg. Som Steinulf sier er det mange utsnittsmuligheter her. :-)

mvh Stine
Gunnar G.

Du beveger deg nå på noe av det mer vanskelige innen fotografien, det abstrakte naturbildet. Et slikt bilde er helt avhengig av gode forhold mellom elementer (og deres farger) og linjer i bildet. I tillegg stilles det ofte langt strengere krav til f.eks. skarphet i hele billedflaten. Stort sett har du klart å få til et interessant bilde av lav på stein. Dessverre er ikke hele bildet så skarpt som man kunne ønske, særlig nede i venstre hjørne. Nei, du skulle nok tatt bildet med D100. Versjon 2 har et slikt uskarpt felt øverst i midten, er det en liten vanndam? derfor er versjon 1 bedre slik jeg ser det. Et annet lite problem er at bildet ikke inneholder noe klart sentreringspunkt, øynene flakker kanskje litt vel mye rundt. Dette er imildertid bare en mindre kommentar. Det generelle intrykket er imidlertid bra og interessant. Likevel har motivet nok forbedringspotensiale i seg. Ut og forsøk på nytt, men ta med D100 (Jeg går aldri uten!!).
Gunnar
Lars-Anders M.

Fine farver og struktur. Ok.
Torbjørn K.

Flott mønster, farger og skarphet. Jeg liker best v1, men kunne tenke meg litt beskjæring mot høyre.
Avsluttet .

Veldig flotte farger med litt ''tæl'' i! Flott mønster og godt komponert.

Bra!

Mvh Kyrre Lien
Avsluttet .

Heisann

Dette harj eg fått forklart som en type sopp av en biolog en gang. Den trives godt der f.eks måker har sittet og gjort sitt fornødne. Der har den lettere tilgang til næringen den trenger for å vokse seg over større område.

Vel, det var nå litt utenfor, men jeg synes bildet ditt avbilder dette fenomenet veldig bra. Likte måten du har valgt utsnittet på i v1, god ballanse i bildet og en fin komp.

Flott levert !

Svenn
Ketil K.

Abstrakt og dekorativt. Det finnes farger i nord også - bare man leter litt!

Men i tillegg til at bildet burde vært skarpere ser det også ut til at de orange fargene mangler litt detaljering på grunn av hardt lys. Her har du begitt deg inn på meget vanskelige makrofotografering. Håper du gjør flere forsøk!
Venche J.

Tusen takk for kommentarene dere.

JA, jeg skal ta en tur til Kåfjorden til helgen, og da skal jeg bruke D100, den er flink i godt lys. :)

Wenche.
Ketil M.

Knall farger men for liten DOF!
Bjørn H.

Liker fargene her. men lyset er muligens noe hardt !!!

Liker kvadratformatet :)

Bjørn ;¤

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu