Vigeland by night
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger682
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_137817} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Teknisk sett ser jo dette bra ut, passe utflyttende vann og mykt, behagelig lys. Men når det er sagt, kommer en vel ikke unna det faktum at vi her har å gjøre med en temmelig klassisk og noe oppbrukt motivtype. For å pirke litt, så liker jeg heller ikke lyset fra den lykta som stikker inn i venstre bildekant. Så denne gangen blir det fra meg en 5'er på teknikk og en 2'er på motiv.
Torbjørn K.

Fin stemning og flott lys. Jeg liker komposisjonen med en sirkel som stikker ut fra nedre høyre hjørne. Du har også bra dybde i bildet ditt. Det virker som om fontena heller litt mot høyre?
Løwe P.

Vakkert!
Eivind A.

Dette var ganske bra, ja. Fontenen som heller mot høyre tror jeg ikke skyldes at kameraet ikke er i vater, men at brennvidden er kort. Søylen langt bak midt i bildet synes å være helt rett. Men siden det er mange flere vertikale linjer nedover i venstre bildekant, enn i høyre, så opplever det som at bildet heller litt.

Kanskje du kunne ha brukt et normalobjektiv? Men forstår at du ønsker perspektiveffekten ved fontenen - skal ikke være lett, dette :-P
Eivind A.

Jeg klarte selvsagt å bytte om på høyre og venstre i mitt forrige innlegg...
Marius F.

Pent dette, en verdig skildring av parken. Fine mettede farger og god dybde i bildet. Litt minus for støv her og der i bildet.

Mvh, MF
Inger Anne Maritsdotter V.

Fin vidvinkelfølelse, enig med Tommy ang. lykta fra venstre, ellers stemningsfullt bilde, ser du har brukt lang lukkertid, syns det passa godt inn her i denne settingen.
mvh -iav-
Avsluttet .

Om det er oppbrukt eller ei kan så være, synes denne kompen fikk frem det vakre i frognerparken og den fine stemningen på en utmerket måte, selvfølgelig i sammenheng med tenknikken.

Er enig at 2cm fra venstre kunne kuttes, for å unngå strålene fra lampen på utsiden av motivet.

Mvh

PMN:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu