Glass og betong
Rappet idéen fra André Marhaug bilde nr. 80733
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon AF Nikkor 50mm 1:1.8 D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger611
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_138641} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kai Frode G.
Selv om jeg ikke synes bildet ditt kommer helt opp til ''originalen'', liker jeg dette godt. Du kunne kanskje prøve litt ulike underlag? Glassene forsvinner litt her. Tema på TV2's værfotokonkuranse i dag er skygge, så du kunne jo sende inn bildet der..
André M.
Joda, dette er bra utført (og idéen er jo selvsagt strålende ;-)). Ja, glassene fosvinner litt, - men jeg er ikke sikker på at det gjør noe: Her blir skyggene stående igjen som abstrraksjoner av glassene. Stilig, det.

PS: Og jeg rappet idéen fra den eminente Knut Bry. Å stjele idéer (bli inspirert som det også heter) er en god ting :-))
Hans Jacob H.
- Og Knut Bry har kanskje også ''rappet'' idèen etstedts fra??
Fin diagonal på skyggene og fine farger også, litt synd at selve glassene forsvinner litt i bakgrunnen.

Hans Jacob
Dag T.
Enig i at glassene kunne kommet bedre frem mot bakgrunnen, men jeg liker lengden og fargen på skyggene. Strukten på steinen oppe og mot høyre bidrar positivt, mens den ruglete steinen nede til venstre bidrar til å forstyrre og å gjøre glassene utydelige.
Jon Fredrik S.
Tusen takk til alle sammen.

KFG: Takk for tips om TV2. Sendt.

AM: Joda, så at du hadde fått inspirasjon fra en annen, men tenkte at de som kikket på bildet ville oppdage det.

HJH: Det med glassene og bakgrunnen er helt sant. I tillegg er ikke glassene 100% skarpe, så selektiv oppskarping er ikke alene veien å gå.

DT: Her har jeg vist frem for all verden min fars og mitt forsøk på å støpe et jevnt garasjegulv. Som du påpeker er det ikke akkurat barnerumpeglatt. Den ruglete delen nede til høyre er skuret etter at betongen var herdet litt for lenge ;) Fordelen er fotobakgrunnspotensialet.

Uansett, nå er motivet snart bort for alltid, for idag begynner byggingen med Leca. Da blir det ikke lange skygger her lenger.

Mvh JFS
Inger-Lise S.
Et stilig bilde. God idè du har rappet:) Jeg syns det gjorde seg godt at skyggene ble mest diminerende her. Fin komposisjon og line fargenyanser.
Strukturen løftet bildet ytterligere.

Inger-Lise
Ishi K.
bra gjennomført idé med unntak på manglende tegning av glassene
Helene L.
Kontraster - det skjøre glasset mot den harde betongen. Det er et godt bildet på livet, synes jeg. Det er et eller annet med komposisjonen og utsnittet, kanskje jeg ville prøvd å bæskjære det litt annerledes. Jeg vet ikke akurat hva det er. Ideen er god og det er også bra gjennomføring og spennende resultat. Enkelt og komplisert uttrykk på samme tid.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu