Skoddehav
Biletet er tatt ein ettermiddag rundt nyttår.
Utstyr
  • Canon EFM
  • Canon EF 35-70 mm
  • Brennvidde70 (ca)mm
  • Blender-
  • Filmtypesensia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger97
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1389} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Hans J.

Utbroderer ikke dette bilde.
Bare en ting å si, meget bra +.
Avsluttet .

Bortsett fra den irriterende fargen.
Frode J.

Irriterende eller ikke, slik er fargen når solen går ned. Personlig liker jeg det. Bilde er ok komponert og tåken/skyene gjør dette bilde, ilag med lyset.
Godt jobbet :)
Avsluttet .

Jag lyfter på kepsen för ett lyckat skott,otroligt mustig.Grattis.....
Ivar H.

Fargane på originalen er nok litt kaldare, og ikkje så rosa som scanninga. Men det er ikkje mykje. Det er klart ein kunne gått inn og endra fargane i painthsop, men det var no eingong slik fargane var den dagen.
Fridgeir W.

Vakkert, meget vakkert, men er enig med Bjørkum at det er vel pink for årstiden å være. Imidlertid så tror jeg på deg Ivar, sannheten er ikke alltid slik vi gjerne vil ha den. Et meget vakkert landskapsbilde med mystikk og alt det der. Gratulerer.
Johnny H.

Det meste er sagt før, ..... nydelig.
geir j.

Pent!
terje s.

Hei Ivar, du måtte legge ut et tilnærmet perfekt bilde ja. Herlig komposisjon...VELDIG BRA Litt lysere og et hakk mer kontrast? Fargene stemmer omtrentlig ja...men hvorfor ikke bruke Photoshop til å rette opp svakheten til scanneren? For å pirke litt, så ville jeg fjernet litt støv og kanskje arbeide mer med å isolere færre objekter. Stemningen fanges lettere opp da.
Ivar H.

Takkar for all kritikk. Kontrastane er større på originalen, og eg kunne nok ha ta meg litt betre tid under og etter scanninga til å justera fargane. Det har eg no prøvd, og eg er einig med dei som synest det var for mykje ''pink'' i biletet. Det vart betre med litt kjølegare fargar.
Diverre har biletet fått ein del solide fingermerke som ikkje lett går vekk, så viss nokon har eit tips på lett og skånsom fjerning av slike er eg takksam for det.
Ann F.

Drømmeaktig!
Har sett vesentlig dårligere bilder brukt som postkort - og dette mener jeg positivt til deg, IH.
Mvh Ann
Inger-Lise S.

Hei! Jeg får gi deg kommentar på gamle bilder,siden du ikke legger ut nye.(Synd!) Dette bildet har noe eventyraktig over seg.Jeg likte det kjempegodt.Litt rosaskjær,som nevnt,men vakkert bilde.Meget god komposisjon.

mvh Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu