Vårkveld ved fjorden
På magen i fjæra 17. mai klokka 20:43
Balsam for sjela å suge til seg sjølufta, stemningen og lyset en vårkveld.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70mm f3.5~4.5
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/50s
  • FilmtypeRAW (NEF) ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger416
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_139278} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Pål E.

Flott bilde med mye liv i, både i vannet og på himmelen. Det som gjør bildet til noe ekstra er cumulonimbus-skya med den solbelyste ambolten som reflekteres i sjøen. Også bra plassering av horisonten. Takk for titten.
Torbjørn K.

Flott varmt lys og dramatiske skyer. Liker kontrasten mørke og lyse skyer. Men jeg synes forgrunnen blir alt for mørk her, og bergknatten til venstre virker også veldig tilfeldig plassert. I første omgang ville nok forgrunnen blitt mer markert med en ramme, slik den er nå så gror den igjen med den svarte bakgrunnen. Synes ikke du kommer helt i mål her, desverre.

Mvh.
Torbjørn
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Jan Frode

Skikkelig bra kameravinkel du har brukt her,
veeeldig fin stemning det her med det lyset og den vakre utsikta,

det eg imidlertid reagerte ''litt'' på, var litt støy på himmelen......(?)

Ellers et flott bilde:)

Ha en fin dag!

Mvh Inger Anne
Kurt S.

På min skjerm er forgrunnen akkurat passe mørk. En tynn hvit ramme, som Torbjørn nevner, vil likevel gjøre seg godt for å markere avslutningen på bildet. Bergknatten kunne jeg også vært foruten. Det betyr imidlertid ikke veldig mye for helheten synes jeg. Litt støy i himmelen ser jeg også. (ikke mye)
Nå kom jeg med mye negativt-:) Det er igrunnen bare litt pirk for jeg synes bildet ble superflott! Et nydelig lys, flotte farger, kjempefint skinn i havet og himmelen med de dramatiske skyene danner en flott avslutning.
Som et maleri og VAKKERT.
Mvh Kurt
Inger Hilde F.

Likte godt vannet i forkant. Det ser verken ''fryst'' eller slørete ut. Spennende effekt. Ellers syns jeg du har valgt en fin vinkel. -Spennende himmel er det også. Forøvrig syns jeg tangen nede på venstre side er litt rar. Den får gjerne litt for mye oppmerksomhet.

:) Inger Hilde
Inger Hilde F.

Utrolig mye tang på venstre side, ja... :-) Det gikk visst litt fort her... det var self tangen på HØYRE siden jeg mente..

Ha en fin dag :-)
-Inger Hilde
Odd Arild E.

Flott bilde - lyset og fargene skaper en fin stemning.
Odd A
Avsluttet .

Fantastisk bilde. Jeg liker veldig godt den lave kameravinkelen. Og bildet gir følelsen av en fin stemning. De dramatiske skyene passet godt også.

-are
Johan K.

Stemningsfullt dette.
Liker det lave standpunktet, som bidrar til en bedre dybdefølelse her. Flott med den bølgen midt på.
Litt støy på himmelen er nevnt.

Ellers pent

Johan
Jan Frode A.

Takk skal dere ha for kommentarer og synspunkter :-)

Dette bildet valgte jeg å legge ut i samme utsnittet som det ble sett gjennom objektivet. Ønsket å formidle landskap, sjø og himmel med fargene og spillet slik jeg så og opplevde det akkurat der og da.

Jeg syntes stativ her noe herk å drasse på, så alternativet her ble å legge seg paddeflat i sjøkanten for best mulig støtte. Måtte innimellom tørke av sjøsprøyt på filteret :-)

mvh Jan Frode :-
Fred S.

Kjenner jo Sommernatt ved fjorden; men i din vårkveld er det ingen Jæger som ror, og heller ingen Oda... Vel, sikkert tåkeprat for mange , dette, men jeg liker bildet, og den tilsynelatende tomheten, som kanskje ikke er så tom likevel. For det er mye å forholde seg til her; fra fjærestein til fjerne skyer. Mest tiltalende med alt er de fine fargesjatteringene i vannet, inkludert de i den krummende bølgen. Himmelen også fin, og den har jo en helt spesiell, hvit sky som er litt av et syn. Ikke desto mindre er det den som til en viss grad ødelegger roen i bildet.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu