Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1084
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_139379} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fredrik Q.
Fantastisk himmel, på min skjerm blir det mørke på skyen litt ''flatt'' det blir sikkert bedre på print eller kanskje ikke komprimert så mye. Liker den måten du forsterker perspektivet på med menneskene, eller blir det kanskje litt for tydelig? Liker bildet.
Rolf J.
Dramatisk, flott himmel, men det er så mørkt at det gror litt igjen, både på himmelen og forgrunnen, menneskene må være der, men også de er i mørkeste for meg.
Rolf
Linda M.
Flott og dramatisk himmel, passar godt i svart/kvitt, men som dei andre nemner syntes eg biletet vert i det mørkaste laget. Fin komposisjon og plassering av menneskene.

Linda
Tormod M.
Dramatisk bilde, som viser hvor små vi mennesker er. Det er likevel noe som mangler, eller kanskje budskapet er for tydelig? Bildet er ''lyst nok'' på min skjerm.
Rune H.
Har også sansen for komposisjonen her! Forgrunnen trekker blikket innover i bildet og personene i flere ''lag'' innover. Spenstig himmel.

Synes for meg som om du har trekt litt i overkant mye i spakene i levels/kontrast - og fått litt mye mørk effekt i bildet - likeså har du fått mye grums i skyene. Du burde absolutt kjørt bildet gjennom en filtrering - f.eks. i Neat Image!

Rune
Avsluttet .
God komposisjon i kvadratisk format og selvfølgelig i s/h. Synes den mørke løsningen du har valgt passer godt og understreker dramatikken. Riktig bra er det.
Avsluttet .
Kanskje litt for mørkt også for min smak, men jeg tror det er mer det at det blir litt for lite høylys i bildet, noe som gjør at jeg opplever det litt lite dynamisk. Kanskje har du vært en tur borti ''shadows/highlights'' i ps? :) Ellers liker jeg stemningen i dette bildet veldig godt!

Andreas
Siri Elisabeth J.
Dramatisk, ja!
Men hakket for shoppa til at motivet vekker tillit, hos meg....Glorie rundt gutta, masse støy i skyene, også ( men her er det jo veeeeldig mulig jeg tar feil da!) noe kloning i fjellet nederst mot høyre??
Savner at menneskene er mer fremtredene/ tydlige. Synes nok de blir litt for borte i fjellmassen.
Meeen smaken er som den berømte baken.....

Hilsen Siri:-))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu