5
Flott eller flopp?
Bildet inngår i albumet Musikkvenner & denslags - Min kvardag slik eg ser den...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-05-30 23:33:45
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger871
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_140463} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .
Artig bilde, nesten flott. Litt i ufokus på hun første, samt at bildet heller til høyre, ellers et fint skue, flott lysspill i orgelet...

T
Arne S.
Bildet har så absolutt kvaliteter! Men jeg ville rettet opp linjene i orgelet - hatt blikk'kontakt med alle modellene - og fokus på det første ansiktet.
Avsluttet .
Fin symmetri og i mine øyne god bruk av gjentagende former- Det instrumentet til hun fremste leder jo blikket rett inn til orgelpipene i bakgrunnen. Jeg er ikke så sikker på at du nødvendigvis burde flyttet fokus på hun nærmeste. For meg fungerer det bra med fokus på de bakre modellene; evt. kunne du alternativt hatt fokus på både hun fremste og de bak - altså alle. Synes dette nærmer seg flott jeg; iallefall heller det godt over 50% av flotthetsskalaen. La meg si ca. 80% flott og 20% flopp; dvs. meget bra.
Erlend M.
Tenker det samme som AS. Jeg irriterer meg over malplassert fokus. Og så savner jeg noe ekstra før det slår igjennom her. Men definitvt et stykke over de fleste slike artistbilder vi ser i aviser etc.
Avsluttet .
Fint bilde! Er ikke helt sikker på om jeg liker lyskasterene på orgelpipene. Synes at det trekker litt for mye oppmerksomhet. Hvis du hadde valgt et lavere standpunkt tror jeg at ensemblet, sånn det står, kunne blitt en ganske fin ''kontrapunktisk motstemme'' til orgelpipene :)

Andreas
Per Ole H.
Godt bilde, men jeg blir forstyrret av to ting: Linjene i orgelet som burde ha vært rettet opp, og det at orgelet er så sentralt på grunn av dybdeskarpheten. Blåsekvintetten og orgelet har musikalsk sett ikke noe med hverandre å gjøre (bortsettt fra det noe subtile, at lyden fremkommer på samme måte i et treblåseinstrument og en orgelpipe). Jeg synes de to elementene forstyrrer for hverandre - er dette er bilde av orgelet i Lindemansalen med en blåsekvintett foran, eller er det et bilde av en blåsekvintett med orgel? Hvis fokuset hadde vært tydeligere på personene og orgelet hadde vært uskarpt, hadde det reddet mye for meg. Da hadde ikke linjene i orgelet vært så i veien heller.
Steinulf L.
Gode råd har du fått. Fin ide du presenterer hert, vel verdt å jobbe med.
Odd Tore S.
Blåsekvintetten står i bevisst formasjon og viser sine instrumenter på en systematisk og såvidt mulig symmetrisk måte. Dette synes jeg er bra.
Bakgrunnen er musikalsk, men orgler kan ha en tendens til å overdøve resten. Her blir det mer piper og blink enn kvintetten fortjener.
Samme kvintett burde også nytt godt av området med størst skarphet, og fagotten burde vært inkludert i dette.
Ikke det at jeg synes at musikerne skal stå og flire, men disse synes jeg ser nærmest tvunget gravalvorlige ut. De har heller ikke fokus på samme objekt, se nr. 2 fra v.
Perspektiv og ramme: Enten rette opp eller la linjene konvergere så sterkt at du får en effekt som er tydelig.
Og hvis du nå synes at jeg har drevet med slakt, så vil jeg føye til at dette ville vært blant de bedre blant de coverbilder jeg husker.
Odd Tore
Eirik H.
Stram opp musikantane. Stram inn biletet. Rett opp perspektivet. Då har du noko interessant på gang. Dette fungerer nok veldig fint i kvadratisk format. Veggane treng du ikkje, dessutan er det utbrente lyset sjenerande. Eg trur du og vil tene på å dempe fargestikket ganske mykje. Dette minner meir om dei grusome Canon-fargane, brukar ikkje du Nikon?

Verken flott eller flopp, men det kan bli veldig flott!
Thorfinn B.
tja. antydninger til noe spennende, men for det meste enig med Eirik. ''Frontfiguren'' virker ute av fokus. Musikk og foto er vel livet for tiden ja..

For øvrig meget bedre i sv/hv..!
Trond H.
Takk for gode tilbakemeldinger, hadde ein ide som surra og gikk i hovudet mitt, og endte opp i dette forsøket. Bortsett frå nokre tekniske ting som er påpeikt gikk mesteparten av utfordringa for kor eg tykte grensa burde ligge i etterarbeidet.

Har lagt ut ein ny variant, med litt småendringar (oversjå nedre og venstre kant, slurva litt :-) )

MVH TH
Trond H.
hmmm, det andre bildet er konvertert til rgb, noko eg ikkje gjorde på det første. Det forklarer fargeforskjellen (pluss at den delvise desatureringen eg gjorde av orgelet vart litt mindre merkbar)

MVH TH
Aleksander L.
Hei Hei Trond!

meget bra motiv og laxxe pene farger.. likte det meget godt men en ting jeg la merke til er og prøvd og fått det slik at de sto ''i'' hver sin sånn vet ikke hva det heter jeg men de greiene hvor de rørene er at de sto overens med de og..for han personen til høyre står i en sånn og han til venstre han ''bryter'' litt av den symmetrien?viss du skjønner?:)men jeg likte bildet godt utenom og en god ide:)og han som sier at canon har grusomme farger!ikke hør på han..canon e flinkt det:)

Stå på:)

Mvh Aleksander Lien
Avsluttet .
Stiligt bilde fra Lindemanssalen på Musikkhøyskolen.

Mvh Kyrre Lein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu