MegaPark 2005 Step-Down
Pilotene tester Mega-Parken i Ådalen under tvilsomme vindforhold. Mens noen stod å begeistrert gærningene...
Får litt mer sjel i bildet når man bare ser en pilot som flyyyr høøøyt over terrenget og hvor jeg fikk med en tilskuere som bonus. Liker også bildet siden man ikke ser landing eller hoppkant... Da kan man bare tenke seg selv....
Utstyr
  • 10D
  • 17-35
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/1500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger515
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_141153} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Mattis B.

Helt fantastisk bra! Det klart beste bildet jeg har sett idag, og når jeg først er igang med premieutdelinga: Det beste skibildet jeg har sett på ''Dotten''.

Her har du fått med så mange flotte elementer at bildet bare lyste mot meg. Fin sol, skyer i forskjellige kontraster, fjell, en gal person i lufta og en undrende tilskuer. Alt knytta sammen i en flott komp! Me like!:)

Bildet hadde vært ultimat for meg om snøen i forgrunnen ikke hadde vært rørt!

Mvh Mattis
Jon Anders S.

Enig, det var et tøft bilde, ble mye bedre med tilskueren.. Men jeg ville kanskje dratt opp blåfargen litt på himmelen, og mørkelegge nederst, (for å skape dybde). Men det er bare smak og behag... Kan jo prøve deg frem;)
Men uansett var det et kjempefint bilde...

Hilsen Jon
Bjarne G.

Takker for kritikken! Er enig med JOS at det skulle vært urørt snø, men dette ligger rett utenfor skianlegget hvor det både er skikjørere og maskiner som jobber.

Mattis: Takk for ros! Kanskje ikke det beste skibildet her da, men er ganske så fornøyd selv.

PS! Piloten drar en 180 godt over 30 meter på bildet....
Tobias D.

Stilig bilde dette ja.
Snøen i forgrunnen har Jon allerede nevnt.
Jeg ville kanskje ha kutta bilde 3 mm på venstre side. Det bare irriterte meg litt med den lille hvite ''dotten'' oppe ved sola.?? Ellers er jeg enig i alt de andre sier her. Bra bilde!
Anders B.

Hei hei Bjarne!! Detta var et gromt bilde!
Syns ikke det gjør noen ting at det ikke er puddersnø som ligger der. Blir nesten litt mer liv i bilde med den skaresnøen du har med.

Er noe enig med Jon Anders her anngående fargene. Er vanskelig å få rette farger på bilder tatt mot himmelen sånn synes jeg. Går nok ann å fikse litt på det i ps selv mo du ikke liker sånt.

Blommern
Sondre S.

Fett Bjarnskinn!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu