Liljekonvall
Bildet inngår i albumet Våryre bilder - Litt av hvert som blir resultatet når min makro-botaniske utløserfinger våkner til liv etter vinteren.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger559
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_141272} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jan O Ø.
Hei. Har de kommet allerede? Veldig fin komposisjon og valg av fokuspunkt gir fine linjer i bladet. Blomsten er ok, men stilken blir liksom litt i veien for linjene. Men ingen stilk, ingen blomst. Fint bilde.
Mvh Jan O.
Jan Frode A.
Det svevende hvite hviler godt mot den grønne bakgrunnen.

Fint med linjene i bakgrunnen. Skulle gjerne sett at de var litt mere markerte opp mot bildetoppen.

Utsnittet og plassering av blomst/stilk i bildeflata er bra.

mvh -jfa-
Ole Walter S.
Hei Ann, det jeg likte best var linjene bak blomsten, men de skulle som det sies her, vært litt mer markerte. Tok du noen bilder av bare bladet?
Forresten fin grønnfarge.

Ole Walter
Odd Tore S.
Blomsterbilde med vekt på linjene i bladet, det ble annerledes.
Linjene synes delvis gjennom blomsterstilken, litt uvant, men ikke problematisk. Men som de andre også nevner, linjene kunne vært tydelige helt til topps.
Ved første gjennomsyn tenkte jeg at linjene i bladet kunne helt litt mer mot høyre, hadde gitt større vinkel mellom stilk og linjer (heter ikke de bladnerver?). Nå synes jeg ikke det så sterkt lenger, enten har jeg vent meg til kompen din, eller så har jeg våknet mer.
Du har beholdt en klar og typisk form på blomsten til tross for uskarpheten, det synes jeg er bra.
Odd Tore
Arne S.
Det er et krevende konsept å velge EN blomst mot relativt rolig bakgrunn. Det har veldig lett for å bli statisk. Den knekte stilken hjelper noe, men ikke nok. Min anbefaling (vedrørende motivet generelt) er å tilføre en blomst til - for eksempel en liten del av blomsterstanden i en eller annen ytterkant - som balanserer eller skaper en tilsiktet spenning/ubalanse.

;)
Bjørn H.
Dette syns jeg er Ok, men ikke i bo ..x.

Det blir liksom noe tamt og uforløst !!

Linjene er ikke markerte nok, og motivet fremstår litt anonymt -

Hvis du velger kun en blomst, er jeg også usikker på uskarpheten. ... Dette blir smaken & baken ....

Bjørn ;¤



Siv D.
veldig pent og enkelt - tatt gjennom et blad?

aanei, naa ser jeg at bladet er bak. nuvel, det oedela ikke.

en eventuell blomsterkalender fra deg hvert aar kunne nok skapt rimelig god kommersiell suksess.

:)siv
Geir Arne M.

Synes bildet er godt jeg Ann.
Stripene som på min skjerm er skarpe, mot den uskarpe liljekonvallen. Fargene kler hverandre og det hvite fanger blikket.

nvh
geir
Inger-Lise S.
Når det gjelder macro (som jeg syns er vanskelig) går jo mye på smak og behag,både hva angår fokuspunkt eller manglende sådan..Men når jeg syns du er langt fra mål her, er det først og fremst komposisjonen. Det ser ut til at du har satset på å få skarp bakrunn og diffus forgrunn, noe som i seg selv kunne vært spennende.(Omvendt ville blitt kjedelig her). Men jeg syns ikke bakgrunnen/stripene ble skarpe nok, den hvite blomsten ikke diffus nok. Den ble diffus og konturløs, men ikke nok...Syns jeg. Men som sagt syns jeg komposisjonen er det største problemet her. Du har så mange gode bilder at jeg ble overrasket over at dette var ditt. Men macro er macro og dette er altså min mening.

mvh Inger-ise
Lars-Anders M.
Jeg skjønner att du har valgt å vise selve blomsten uskarp. Dette falt ikke i smak.
Ann F.
Takk for kommentarer.
Jeg testet ut en idé og brukte dere som testpanel, det ga gode innspill jeg skal jobbe videre med.
Ante at jeg ikke var helt i mål med uttrykksformen når bildet ble lagt ut, men ville gjerne ha andre syn på det enn mitt, og det fikk jeg, både for og mot.

Mvh Ann
Kai Frode G.
Jeg tror jeg ville fortrukket å ha hele bakgrunnen diffus i dette bildet, så lenge det er mulig å ane linjene i den. Bladet blir litt for skarpt og det trekker for mye på blikket mitt i forhold til blomsten. Ellers liker jeg bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu