Striking back<br>(ny versjon)
Bildet inngår i albumet Unseen -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-06-03 21:47:06
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger495
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_141552} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Kristof W.

Kult bilde du skulle bare kanskje hatt en smule mer kontrast i bilde
men ellers fint:-)
Kristoffer L.

Takk for rask kommentar!

Bildet kan virke litt grått ved første øyekast, men har egentlig alle toner representert. Jeg prøvde meg fram med forskjellige varianter, men stoppet her, fordi jeg ikke ville at de mørkeste partiene skulle gro igjen. ;-)

- Kristoffer
Avsluttet .

spennende trerot klassisk presentert. Myser man vil jeg ser jeg troll og skumle ansikter i rota, eller kanskje en hulemann som kommer opp av jorda.

Komp er bra, men ønsker littt mer til høyre, ikke mer kontrast, er nok som det er. Vil ikke at det gror for mye jeg heller.

Pirk: Synes himmelen blir hakket for hvit.

Ø
Avsluttet .

Et motiv med potensiale vil jeg si. Synes ikke de kvistene som stikker inn til høyre og venstre gjør noe positivt for bildet. Lurer på on ikke et høydeformat med fokus på steinrøysa i forgrunnen og midterste del av rota + horisonten kunne vært noe....bare en flyktig tanke etter å ha sett flere ganger på bildet. Ser ut som du har å gjøre med en karakteristisk himmel...så litt mere struktur der hadde nok gjort seg. Ellers typisk deg, og lett gjennkjennelig din ''stil''.
jeanette h.

veldig fint utgangdspunkt, men det ser ut som du har brent vekk himmelen med høy kontrast??? jeg tror dette hadde funket litt softerre(ikke i kontrast altså) hvis bilder blir for grå passer det seg bedre kun å gjøre det mørkere.. men bare noe ganger.. godt utgangspunkt! fin komposisjon!!!!!

jh
Kristoffer L.

Takker så mye for tilbakemeldingene!

Himmelen er ganske brent ja. Tror det skjedde under scanning - negativet ser ut til å inneholde mer informasjon der. Skal se om jeg kanskje kan få scannet det på nytt i løpet av helgen, og så legge inn en ny versjon.

- Kristoffer
Kristoffer L.

Har scannet og lagt inn en rask, ny versjon, hvor jeg har bearbeidet himmelen og landskapet hver for seg. Jeg synes bildet ble bedre, og takker for gode tips!

- Kristoffer
Avsluttet .

Himmelen kommer bedre til sin rett i versjon 2 ja. Men jeg synes fremdeles de kvistene; særlig på høyre side forstyrrer...hehe...bare kverrulere litt!
Kristoffer L.

Hehe... bare kveruler du, Tommy - jeg er ikke helt uenig med deg, men hadde ikke så mye tid da jeg behandlet den nye versjonen. Forestiller meg vel at jeg kommer til å gjøre noe mer med dette bildet etterhvert, så det er håp. ;-)

- Kristoffer
Kristof W.

bilde 2 va veldi fint å himmelen ja...nydeli
synes ikke d gjør no med de kvistene æ de hører liksom t der de
Asbjørn M.

Får assiasjoner til Sherlock Holms, Baskervill hund her.
Trerota til høyre minner meg om den hunden.
Mystisk og tett i forgrunnen med steinura og dei spesielle trerøttene,
mens bak et skotsk-lignende åpent landskap.
Kvistene til høyre forstyrrer litt, men likte godt dette, spesielt V2.

mvh Asbjørn
Tarjei Ekenes K.

mye er sagt her.

jeg trodde med en gang det var noen hunder i fjæra
så godt å bli lurt.

spennende treverk dette

:-D ! sånn tar jei av !
Bjørn H.

Det hjelper noen ganger å gjøre ting 2 ganger :))

V2 er klart bedre.

Tror jeg ville saksa bort de kvistene i toppen .. De tilfører ikke, de irriterer :))

Motivet er spesielt og tøft.

Kul trerot.

Liker toningen.

Stå på Kristoffer L :-

Bjørn :¤
ingebjørg fyrileiv g.

definitivt v2! veldig bra motiv og dokumentasjon av det! liker valørene og kontrastene. Er heller usikker på utsnittet. Er enig med bjørn om at kvistene irriterer.

Men godt jobba.

ingebjørg
Avsluttet .

ver2 ble knall, bra med mer tegning i himmelen.

Greinene irriterer ikke meg så mye. De er en del av bildet, hvis de skulle fjernes måtte det vært gjort når bildet ble tatt.

Ø
Nikolai E.

Liker de mettede gråtonene i V2, passer bra til motivet. Himmelen er selvsagt betydelig bedre. Men V1 er ikke værst den heller :)
Alle kvistene som stikker inn i bildet fra høyre, forstyrrer, ikke bare de øverste. Det holder ikke bare å retusjere bort greinene oppe i hjørnet. Burde vært fjærnet før opptaket.
Motivet med trestammen (eller er det et rotveltet tre?) og steinene i forgrunnen er fint i seg selv, med formen gir en ekstra fantasifull dimensjon.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste