Valbonne
Bildet inngår i albumet Provence i april -
Utstyr
  • Olympus E-300
  • Olympus 14-45 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger361
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_141570} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.

herlige fargere og fint utsnitt. Nok et fint bilde i serien din.
Avsluttet .

Jeg liker bildet, men de sterke tette fargene gjør at de to husene i forgrunnen virker veldig flate. Kanskje det hadde blitt bedre hvis huset bak hadde fått litt sterker farger det også, eller om huset i midten hadde hatt noen felter som var lyst opp av sola, vinduskarmene blir vel mest naturlig, slik som øverst på huset i midten og huset bak er.
leif b.

Et herlig utsnitt med knall farger. Hjörnet på huset, mitt på oppe, tar litt oppmerksomhet.
Kansje om du hadde klona over fra veggen, til venstre hvor sola er. Da hadde blitt litt liv i hjörnet oppe. Den blir litt i det lyseste laget. Bare en ytring fra min side.
Ha fortsatt en fin weekend.
Espen P.

Her er det fargemetning så det holder og vel så det. Vel så det - så det er alt for meget av det gode. Fargen er nesten selvlysende.

EA
Inger Anne Maritsdotter V.

Knallbra farger i et herlig bildeutsnitt, flott formidla arkitektur.
Spennende og interessant.
Mvh -iav-
Avsluttet .

Heisann

Herlig fargemettning her. Dette likte jeg godt Sidsel.

Svenn
Nikolai E.

Sinnsykt sterke farger.. :)
Litt for mye fargemetning, og den blir forsterket av kontrastfargene i vinduskarmene/skottene og veggfargen. Dette kan da ikke være realistisk? Nei, du har nok manipulert med fargene, de virker kornete. Hushjørnet til venstre virker forstyrrende, ville heller konsentrert meg om fasaden.
Sidsel A.

Hei alle sammen og takk for kommentarer. Det er klart at et lek med fargemetning som er gjort i dette bilde, vil noen like og andre ikke like. Jeg tok det vel nesten som en selvfølgelig at man ikke ville tro det er ment å være realistisk. Så mye mer er det vel ikke å si om det. Synes selv det ble en litt artig fargeklatt, og ikke så mye mer enn det.

Fortsatt god helg til alle!

mvh Sidsel
Judit W.

The colours are very warm! The photo reflects the Mediterranean feeling/atmosphere perfectly! The building is beautiful too. Nice composition with a very good crop as well. Very well done! I like it!

Judit :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu