En liten lur i en hektisk hverdag
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-06-14 01:00:27
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger1187
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143116} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Ser ut som fyren ble for ivrig med å prøve det nye fjellteltet han netopp har vært inne på G-sport og handlet....ikke lett å styre tålmodigheten; eller mangelen på sådan til en kommer hjem vet du...hehe!

Jeg kunne nok tenkt meg å ha med hele teltduken også på venstresida, i tillegg til å ha rettet opp det bittelitt. Kvaliteten ser litt grumsete ut, men det er kanskje motivet og. Artig kuriositet.
Jeanette L.
Hei!
Takk for kommentar. Originalt er hele teltet med, men da blir mannen i teltet fryktelig liten i forhold til hele bildet. Derfor kuttet jeg det slik. Litt grums er det, det er selvfølgelig mye mørkere inni teltet, så det er lettet opp ganske mye. Også etterbehandlet ganske mye for å få frem mannen bedre. Vil du se originalen?
Jeanette:-)
Ketil K.
Flott situasjonsoppfattelse. Og god komedie. Det eneste sporty med han i bua må være joggeskoene - en god representant for sportsbransjen hehe? Synes ikke hele teltet skal med, innholdet kommer tydelig og bra frem for min del.
Avsluttet .
Skjønner godt hvorfor du kappet vekk teltet og noe rundt andre sidene når jeg ser originalen ja. Helt personlig liker jeg utsnittet i originalen bedre. Om den hadde hatt samme mørklegging av bakgrunn og samme sv/hv-toner som versjon 1 ville det blitt veldig bra tror jeg. Det som trekker ned i originalen er bare at den for meg fremstår generelt ''for lys'' i den forstand at omgivelsene/bakgrunnen blir litt rotete, samt at den ikke er i sv/hv. Jeg stemmer altså for originalutsnittet omgjort til sv/hv med tyngre og mørkere toner generelt og i bakgrunnen spesielt a la versjon 1 - for stemningens skyld. Men det var nå bare mine subjektive synsinger. Jeg vet jo at du kan det du driver med utmerket godt!
Hans Jacob H.
Fint fanget situasjon. Likte vel sort/hvit best, men utsnittet med sport på begge sider var jo morsomt det også da...
Lander nok på versjon 2 i sort/hvit tror jeg.
Gunnar S.
morro bilde. v1 best
Odd Tore S.
Får litt gammel Donald Duck følelse av dette, jobb med å demonstrere madrasser med særskilt kvalifikasjon å kunne sovne til enhver tid og i enhver stilling.
Bra sett og skutt dette, litt ufrivillig humor i hverdagen gjør seg her på Kritikken også. s/h er OK her og kanskje nødvendig for å unngå fargestøy når du lyser opp inni teltet, men har svakheten (på denne skjermen) at skoene lever sitt eget liv uten kontakt med mannen (bena ellers går i ett med teltduken). Men det er forsåvidt en ganske artig effekt.
Odd Tore
Rolf S.
Hei.
Godt sett - ingen bombe med din bakgrunn.
Velvalgt utsnitt. ( s/hv-versjonen )
Morsomt.
M.v.h. Rolf
Martin J.
Morsomt bilde!

Ville ha rettet det opp litt, det heller en smule mot venstre.

Torggata i Oslo for et par uker siden?

Mvh Martin
Jeanette L.
Hei!
Takk for kommentarer.
Jepp, torggata.
Jeanette:-)
Kristoffer L.
Hei Jeanette,

Takk for hyggelig samtale på telefonen i ettermiddag!

Dette bildet har jeg ikke fått med meg tidligere. Mye er allerede sagt, men jeg vil føye til at for min egen del fungerer v1 klart best. Denne har en langt bedre spenst utsnittsmessig.

Motivmessig er bildet en ren innertier.

Jeg er også meget begeistret for de fete s/h-tonene du har fått fram her. Jeg elsker slike toner. ;-)

- Kristoffer

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu