Perlen, Island
Vanntaker i Reykjavik. Slik ser de ut fra utsiden: http://www.visitreykjavik.is/displayer.asp?cat_id=223
Bildet inngår i albumet Island -
Utstyr
  • Olympus E-1
  • Zuiko 14-54 mm, 1:2,8-3,5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger664
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143157} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Arne S.
Dette liker jeg, Caroline. Til og med (nesten) loddrette linjer. Refleksene i ruten er fint fordelt og gjør selvsagt susen her. Kanskje ørlite mer kontrast i refleksene.
Bjørn H.
Halloen Caroline -

Fin symetri, og et typisk Skildbred bilde -

Jeg liker også dette.

Speilingen er viktig, men jeg hadde gæssa på mer kontrast.

Du hever helt klart opplevelsen av noen vanntanker :))

Bjørn ;¤

Stig Morten S.
Tok litt tid før jeg så hva dette var :)
Fin symetri i bildet. Liker denne typen minimalistiske bilder.
Ketil K.
Speilingene, som er fint fordelt gjør mye av bildet. Men også symmetrien og de runde tankene som gir dybde innover bidrar.
Caroline M. S.
Takk for kommentarer. :-) Godt dere liker det - for dette er det jeg selv liker best av alle bildene jeg kom hjem med fra Island i februar. Grrrr - irriterende at dere så med en gang det var skeivt da - har nesten fått senebetennelse her og måttet skifte til venstrehåndsmus av å prøve og rette opp og gav meg med dette (det var mye skeivere. Synes det er alright at tanken til høyre er bredere på innsiden av rutene, men ikke at den er skeiv i kanten utforbi). Ellers kan jeg jo også avsløre at orginalen her var nærmest mørkegrønn og at jeg har herjet en god del for å få det så tåkegrått som det egentlig var. Helt fornøyd er jeg ikke - nå er det litt for rosa. Jeg får prøve litt til når høyrehånden er brukendes igjen og da med litt mer kontrast i refleksene, men det blir ikke mye altså. ;-D
Magnar B.
Bildet treff meg umiddelbart, veit ikkje heilt kvifor, ikkje typisk min genre… Det er enkelt og likevel spennande. Speglingane m skeive linjer mot det strenge firkantmønsteret er kanskje litt av grunnen til at det bevegar + dybdevirkningen, får sånn følelse av ukjent rom der ute.
Odd Tore S.
Jeg synes det er noe klinisk rent over bildet ditt, fører tanken mot innsyn i isolat på passende anstalt e(ller mot inngangen til operasjonssal) mer enn i retning Perlen (har sett den ved selvsyn).
Utsyn mot det store intet? Speilingene redder det i land.
Odd Tore
Rolf S.
Hei.
Et arkitekturbilde hvor jeg hadde ønsket litt mer av buen helt nede, men regner med at du har dine gode grunner for å avslutte bildet der du gjør.
Stramt symmetrisk i komposisjonen hvor de fine speilingene skaper undring og gjør bildet spennende.
M.v.h. Rolf
Frank H.
sier meg enig med arne og bjørn på denne
Tormod M.
Fin komposisjon, det gjør ikke noe at det er litt skeivt. Er ikke overbevist om at du bør ha mer kontrast. Et enkelt og fint bilde.
Avsluttet .
Synes dette var riktig så lekkert. Enkle, rene linjer og en nøktern fargetoning stort sett i grånyanser. Reflekser og spiling er velplasserte. Alt i alt veldig ok dette. Den buede ''kuppelen'' nederst er et viktig element som på en positiv måte bryter med de ellers rette linjene i bildet.
Caroline M. S.
Takk for nye kommentarer. :-)

Magnus: Så kult at du liker bildet selv om du vanligvis ikke liker ''sjangeren''.

Odd Tore: Alltid kjempefint å lese kommentarene dine - du har en helt egen evne til å beskrive hvordan du opplever bilder på en slik måte at jeg tror jeg kan se det samme som deg. Ja, også svært så velutviklet fantasi og forestillingsevne. Nå ser jeg bare isolat, operasjonssal og et stort intet jeg også. :-)

Rolf: Ja, kan være enig med deg at det hadde gjort seg med noe mer bue nede (og kanskje litt høyere trær ute i det grå). Det kunne jeg kanskje fått til om jeg hadde kunnet stå høyere, men da måtte jeg ha hatt med stige. Under buen (som er taket til en utgang) går det en ny ''tverrstolpe'' og under er det dør og karmer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu