Fjellvåk
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde500mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger874
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143936} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Hans-Gunnar H.

Kanon bra...ikke mer og si om dette!
MVH Brutter'n
Stig B.

Enig med ''Bruttern'', dette var bra. Fine farger, bra detaljering, flott skarphet. Positur og plassering i bildeplaten stemmer også bra. Ikke mye å finne å rtekke fra her nei :-)

Mvh Stig
Venche J.

Veldig flott Bård Lauris. All ære til deg. :)

Var ikke du på derie?

Wenche.
Bård Lauris H.

Joda... var få ferie... fottur i fjellet, men samboern fikk noen vannblemmer av en annen verden(lilletåa var en eneste stor vannblemme) så vi gikk en kortere rute for å pleie beinene hennes.

Vi skal i stedenfor en tur til Alta for å besøke bestemor.
Venche J.

Aha, da håper jeg på å treffe deg. Alltid artig å hilse på dottere.

Wenche, som måtte innom å beundre bildet ditt en gang til. :)
Roger V.

Har og lenge sittet og betraket dette blinkskuddet. Er bare en ting å si
Det var råflott.....

Roger
Jonas L.

Nok et flott fjellvåkbilde. Herlig lys!

mvh JL
Svein B.

Svært fint bilde av fjellvåken, nydelig lys, og posituren er flott. Godt komponert, men jeg ser noe grums i mørke deler av bildet, noe som sikkert skyldes selektiv oppletting av mørke skyggepartier. Her er det dog veldig lite i forhold til i ditt forrige fjellvåkbilde der ene vingen var ''hardt rammet''. Ellers er bildet glimrende, absolutt.

Mvh
Svein B
Rolf J.

Fulltreffer. Flott bilde av en flott fugl.
Rolf
Nils B.

Bra bilde som du med fordel kunne bearbeidet ena noe merpå det digitale skrivebordet. Litt mer trykk i mellomtonen hadde hevet bildet noe for meg. Men som SB skriver så er det glimrende.
mvh Nils
Stine J.

Slenger meg på alle godordene her. Flott skarphet, fint plassert i bildeflaten. Gratulerer.

mvh Stine
Ketil K.

Sylskarpe nærfluktbilder av fjellvåk!! Får bare gratulere. Utrolig bra.
Magnar L.

Gratulerer med nok et knallbilde av fjellvåken! En stilstudie av en annen verden. Det er tydelig at nykameraet ditt fungerer etter oppskrifta.

mvh Magnar
Carsten A.

Meget bra arts/fluktbilde, også fint rent teknisk.

Det hadde egentlig ikke falt meg inn å kommentere hvordan himmelen ser ut her, evt. etter nærgående granskning. I betraktning av ''støy''-kommentarene til mitt bilde nr. 180918 syntes jeg det kunne være på sin plass å se etter på endel andre bilder hvordan tilnærmet jevne flater, typisk uskarp himmel, blir gjengitt. Dette bildet har en slik himmel. Himmelbakgrunnen har i det alt vesentlige samme karakter som i mitt bilde nr. 180918 og er her som der uten særlig liv i form av skyer. Gitt at bildet vurderes som det skal, dvs. med en rimelig bra kalibrert skjerm, på alminnelig normal betraktningsavstand for skjerm og i såkalt 100% (slik en nettleser viser bildet) fornemmer jeg for min del intet negativt. Tas derimot bildet inn i PS, og blir betraktet i f.eks. 200% el. høyere, kan det i himmelbakgrunnen i begge bilder sees noen ujevnheter. I bildet her (fjellvåkbildet altså) er dette ganske tydelig spesielt i himmelbakgrunnens nedre del, men finnes overalt. Jeg oppfatter altså ikke dette som negativt og spesielt ikke som distraherende i noen av bildene, som altså på dette punkt har klare likheter. Uten å kjenne dette bildets tilblivelseshistorie i detalj (samt opptaks-ISO etc.) er det forøvrig også her ikke meningsfyllt å spekulere omkring årsak.

MVH CA
Jan W.

Enig med all ros foran Baard

Ganske enkelt knallbra.

Jan
Bård Lauris H.

Takker for kommentarene, både ris og ros...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu