FÅ SYLTETØY!!!
Bildet inngår i albumet Bhaarata -
Utstyr
  • -
  • 24-70/2.8
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/320s
  • FilmtypeISO 250
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1114
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_144031} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Steinar Dahlen V.
Sinnsjukt kult bilde. Ser på en måte en redsel i augene hans og han flekker tenner for og skremme. skarpt og godt bilde , kunne kansje ha vært litt
skarpare på henda og føta hans men Ellers eit riktig blinkskudd.

*SV*
Ketil P.
SV: Hva er det som er så 'sinnsjukt kult' med å se redselen i øynene til et dyr i fangenskap.
Hans Jacob H.
Hvis bildet er fra India er det vel slett ikke sikkert det er i fangenskap. Og er det nødvendigvis redsel i øynene? Kanskje en villape som tigger litt etter mat?
Jeg antar det ville stått en liten K hvis det var tatt i fangenskap...
Line Kristin W.
Bare for å avklare før det blir noen misforståelser; apen er verken redd eller i fangenskap! Jeg ville ALDRI fotografert dyr under slike omstendigheter!

Dette er et dyr som lever fritt i den indiske jungelen, - leder'n for gjengen som overfalt oss med steinharde krav om syltetøy!

Takk ellers for kommentarer fra dere begge to! :-)

- Line :-)
Line Kristin W.
Takk til deg også Hans Jacob, du kom i mellom med din helt korrekte antagelse :-)

- Line :-)
Stine J.
Syns dette ble bra jeg. Ser ikke redsel, den ser heller litt hissig ut. En tur til tannlegen hadde gjort seg. :-) Liker utsnittet.

mvh Stine
Steinulf L.
Utrolig hvor man kan treffe på kjentfolk.
Herlig bilde.
Ketil P.
LKW: Det var betryggende å høre. Kommentaren min gikk heller strengt tatt ikke direkte på bildet, men på kommentaren forut for mitt lille hjertesukk.

Ellers er det forståelig at nettopp denne fyren ble sjef, han ser ikke direkte grei ut. Jeg ville gladelig gitt bort matpakka mi i bytte mot fortsatt hel bukserumpe.

En annen ting, jeg har sett mange bilder av dyr i fangenskap men kan ikke si at jeg har lagt merke til denne k'en som Hans Jacob nevner. Kan noen fortelle meg hva den står for?
Line Kristin W.
Hjerteligste Stine, Steinulf og Ketil! :-)

Ketil: Lurer på om ''k'' står for ''(fotografert under) Kontrollerte forhold'' e.l. Mener å huske en diskusjon under ... kan det ha vært et av Ketil Knudsens fuglebilder, tro?
Avsluttet .
Kjekk kar! (tør ikke si annet i tilfelle han hører). Jeg har absolutt sansen for denne bruken av dybde(u)skarphet med fokus kun på det aller vesentligste. Synes egentlig han ser ut som han er vant til å få det han forlanger.
Odd Tore S.
God reklame for å ikke spise for mye syltetøy, gir utrivelige tenner. Ikke er det bra å tørke seg rundt øynene med syltetøyfingre heller.
Oppfatter typen som aggressivt bedende eller heller krevende, måkementalitet?
Bra skutt fra din side, fokus er på det som teller her.
Fikk han syltetøy, eller ville han heller leke med kameraet?
Odd Tore
Dag T.
Skjønner ikke at folk klarer å benekte slektskapet med apene .-)

Kult uttrykk, men jeg synes bakken er litt kjedelig.
Dag J.
Veldig bra fanget dette. Teknisk upåklagelig og masse gnist i ansiktsuttrykket.
Jeg tipper litt over mot venstre av å se på det lenge.
Ann F.
Var jeg ape, ville jeg benektet slektskapet med menneskene.
Og hadde jeg blitt ''overfallt'' av en såpass bestemt og pågående krabat, tror jeg at jeg muligens hadde tenkt mer på å beskytte enn å benytte fotoutstyret.

Ellers enig med Dag T., om artig uttrykk, vinkelen passer med situasjonen. Også jeg får lyst til å legge hodet på siden.

Ikke blant dine mest spennende blinkskudd fotomessig, men helt greit nok innen sin genre. Det er i alle fall ikke et ''K''-bilde, hvilket er positivt i seg selv. Refleksene i øynene forstyrrer liltt, men er kanskje vanskelige å dempe?

Mvh Ann
Caroline M. S.
Aggressiv og pågående han her?! Jeg synes han ser ut som han smiler sitt mest sjarmerende og barneaktige (se-på-meg-så-søt-og-snill-og-bedårende-og-uskyldig-jeg-er) smil. :-) Han kan vel ikke noe for at vi tolker ivrigheten og brå bevegelser som aggressive og masete. ;-)
Inger-Lise S.
Artig og stilig bilde. Herlig uttrykk, fine farger og dyktig presentert. Fin bakgrunn,skarp og fint bilde. Et bilde vi ikke ser mange av:)

Inger-Lise
Rolf S.
Hei.
Jeg likte bildet.
Både fordi det er et uvant motiv, det er dyktig formidlet, teknisk bra og det er fine farver.
Hva mer kan man forlange ?
M.v.h. Rolf
Alexander W.
Hei---
Hehe... det her er jo helt rått.. hehe.. morsomt ansikts utrykk hehe.
Flott skarphet og vinkel men med en litt kjederlig bakrunn.

Mvh Alexander Wabakken
Carsten A.
Kommer sent inn, så det meste er alt sagt. Redsel her? Ikke tale om, måkementalitet er nevnt, på meg virker denne mer som en små-gangster som er kommet for å hjelpe deg med å bære syltetøyet ditt, med et griskt og usjenert smil, vel vitende om at du aldri får det igjen om du er dum nok til å stole på denne lurendreieren.

Bildet er akkurat så konsentrert som det skal være, da passer det fint med en bakgrunn som ikke stjeler oppmerksomhet. Skikkelig fin presentasjon, med en delikat tone- og fargeskala.

MVH CA
Line Kristin W.
Tusen takk til dere alle sammen for fine, blide og morsomme tilbakemeldinger! :-)

Kjekkasen her er nok som mannfolk flest, - tøff i trynet og schwææær i kjeften, men ikke så barsk likevel når det kommer til et stykke ;-)

Dyrene lever fritt i naturreservatet der apebildene er tatt. Dog vil det nok være for drøyt å betegne apene som lever i området rundt ''menneskeboplassen'' som ville.

Dette bildet (og de i ''Dottecollagen'') er tatt under et velorganisert og utspekulert ran.
Morgenstund er tull i grunn og vi våknet av at Roger'n her og gjengen hans holdt et svare spetakkel ute på terrassen. Brått ble morgenstund til gull i munn og gyldent håp for brikken. VIPS! ut med kamera(t)ene!

Mens babes'ene danset samba på rekkverket kom Roger'n sporenstreks bort og tok meg høflig i hånden, smilende sitt aller søteste (smelt, smelt).
Hvem klarer vel å stå i mot denslags sjarmerende apestreker?
No way! De var jo så søte, atte! ;-)

Helt til vi hørte et brak innefra!
Jommen sa jeg søte! Apestrekene til Roger'n og babes'en var reinspikka avledningsmanøvrer!
Mens vi var opptatt av dem, hadde ungene presset seg inn gjennom gitteret på vinduene og nå var de på vei ut igjen for å dele byttet med resten av ransbanden!
Og da jeg skal jeg si deg det ble brått slutt på både høflig håndhilsing, brede smil og lettlivet samba, - nå var det boller og syltetøyblingser på gang!

Akk ja, så lettlurte er vi ''høyerestående'' mennesker ;-)

Ransutbyttet var kjapt fortært og Roger'n forsøkte seg selvfølgelig med samme trikset igjen, - tok meg i hånden og smilte forførende.

''Syltetøyblings, pliiiiis... bare en liten bit...'' (blunk, blunk).
''Nei!'', sa jeg (og tenkte på Ola E. H. Tannlege).
''OK, da går jeg over til plan B!'' freste Roger'n gjennom sammenbitte tenner og prøvde å rive av meg tunikaen.
''Jeg óg!'' mumlet jeg tilbake.

Og tok dette bildet :-)

Jeg vet ikke om Roger'n mislikte å bli fotografert eller om han ganske enkelt skjønte at han ikke hadde draget, i hvert fall gikk han og voldtok en sambababe på rekkeverket i stedet.

Å joda, Roger'n vet å ordne seg søtsaker! ;-)

- Line :-)


Arne S.
Eh..

Sitat Line: ''Kjekkasen her er nok som mannfolk flest, - tøff i trynet og schwææær i kjeften, men ikke så barsk likevel når det kommer til et stykke.''

For det første: Hva vet du om det?
For det andre: Dette er en suspekt påstand.
For det tredje: Dette er et slag under beltestedet.
For det fjerde: Dette er lavmål.
For det femte: Dette er personangrep (på alle Mannfolk).

Beklager, jeg så ikke at du snakket om de fleste.. da er jo saken biff.

Fin historie :-)
Line Kristin W.
Din tydelig sårede stolthet har lite med konstruktiv billedkritikk å gjøre, Arne.

Mange har kommet med positive innspill her, det er derfor beklagelig at du nå så ditt snitt til å begå det overtramp å forskyve fokus fra bildet til den helt sanne historien fra virkeligheten. Jeg anbefaler deg å lese alle kommentarene slik at også du - i din selvvalgte rolle som eplekjekkas - forstår hva dette handler om.

Du tillater deg videre å karakterisere en mikroskopisk gruppe menn som ''biff''. Jeg gjør derfor oppmerksom på at grillen er varm og at enhver motargumentasjon - også ved evt. personlig fremmøte - vil medføre at innretningen tas i bruk.

;-)
Arne S.
Det er nok ikke min stolthet som er såret, Line. Vennligst spar deg bekymringer på mine vegne.

Jeg har ikke trampet over. Jeg tramper aldri over! Jeg tramper av og til midt i, men aldri over. Jeg er saklig og grei og veier alltid min hensikt på gullvekt. Dessuten er det du som fokuserer her. Rotfylte apestreker kan du holde for deg selv!

Og jeg er ikke redd grillingen din! Jo varmere jo bedre!
Line Kristin W.
Hehe, jeg håper andre som leser dette skjønner at salattråkkingen bare er spøk. Slutt å tramp og gå og legg deg nå, Arne! ;-)
Inger-Lise S.
Et herlig bilde med DET rampete fjeset! Ingen redsel/angst her,nei !
Skjønne det? No way! Salattråkkingen kjenner den som er vant til å tråkke midt oppi! Jeg vet!
Her har jeg lært at jeg ikke bør la vær å lese andres kommentarer før jeg skriver,- i hvertfall under dine bilder:-)
Å legge seg er lurt...Trolig ingen tramping da..Natta!

Inger-Lise:)

Arne S.
Jeg glemte visst å kommentere bildet i forbifarten :-)

For å veie opp for tull og tøys serverer jeg herved en kommentar av det erkeseriøse slaget:

Et sjeldent uttrykksfullt apeportrett. Rødfargen i ansiktet og tennene understreker situasjonens dramatikk og temperament. Jeg liker vinkelen ovenfra og ned samt hodets diagonale form i bildeflaten. Jeg er ikke like begeistret for beskjæringen oppe og nede. Jeg ville kappet bildet i overkant slik at vi ikke ser bakgrunnen mellom hårtust og hale. Da unngår man at halen kuttes tvert av, den bare antydes. (Hårtustene som forsvinner er ikke avgjørende for uttrykket). Nede ville jeg kappet nesten til fingrene.

:-)
Kolbein S.
Hehe... synes den ser litt skummel ut jeg;-) Men så tenker jeg litt på en film som heter Braindead, der ett apebitt ga heller ekle bivirkninger.. Kunne i hvertfall ikke tenkt meg å håndmate en slik en som er på bildet;-)

MVH
KS
Lars-Anders M.
Ja du har fått bra uppmerksomhet på dine bilder ser jeg. Ja de er bra. Og godt likt. Det er mange som liker dem. Ok

Dette likte jegbest. makrobilder er ikke helt min stil, men du har en egen god sådan. Mye farversom gjør dem rene og intressante.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu