Svevande gjennom sommarlandskapet
Er dette foto? Ikkje alle vil meine det, . . . men grunnlaget var eit fotografi av ei blomstereng på Sula. Biletet er tatt på frihand gjennom ein kikkert. Det kan vi ikkje sjå her, for her har filtra mine jobba på overtid for å forsterke eit inntrykk som eg syntest var i biletet.
Bildet inngår i albumet Uklåre sommarminne -
Utstyr
  • Coolpix 4500 + Hama Extreme II 12x50
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger391
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_144083} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Judit W.

:) . . . with more words, later!

Judit :)
Joachim T.

Unnskyld språkbruken, men det funker som faen!
Det er jo et fotografi, og du har manipulert det og forsterket - og formidlet - din stemning. Bra.
Odd Karsten H.

Språket er så absolutt unnskyldt Joachim, for kommentaren din gjorde dagen enda litt betre for meg!

I ein notis, eg veit ikkje om det var her på foto.no, stod det ein dag om eit kamera som skulle hindre at folk blunka med augene på bileta. Det tok ein serie som så vart samanlikna og gjennomanalysert for å finne eit der alle hadde skinande, opne auger - Ja-ja, . . . det er nok kjekt å ha, og om ikkje lenge kjem heilt sikkert eit anna kamera som analyserer motivvalet og vel det ''perfekte'' utsnittet -- Og vi kan endeleg lene oss attende i godstolen for å sjå gladiatorkampar i ørten kanalar, medan vårt vesle elektroniske tenarauge saumfer nabolaget for motiv og skandaler. . . . Ja, såframt grannen ikkje blunkar da.
Det er ei fin ny verd - og difor var det eg hekta eg ned kikkerten og sette den framfor linsa da eg tok dette biletet.

. . . men skrivaren på kontoret vil ikkje lengre skrive ut sakene mine. Den flashar mot meg med raudt lys: ''På grunn av for mange ortografiske feil kan ikke dokumentet ditt skrives ut''
Kristoffer L.

Ære være deg for at du lager slike bilder!

Om det er et fotografi eller ikke, er en spørsmålsstilling som ikke interesserer meg mye. Det er et bilde, og i og med at det eksisterer, er du en billedskaper - som har brukt verktøyene du hadde for hånden i den skapende prosessen. Alt annet er i grunnen knekkende likegyldig.

Jeg har stor sans for dine synspunkter og tanker om bilder og medier, og hvilken retning verden her beveger seg i.

Når det gjelder bildet her, er hovedsaken for meg at du har skapt, ikke avbildet. For meg er dette et praktfullt stykke arbeid, et bilde som gir assosiasjoner til kunstnere som Munch og Widerberg - men ikke minst også til den fantastiske sluttscenen i Stanley Kubricks ''2001 - en romodyssé''.

Well done! Gjør mer av dette...

- Kristoffer

Odd Karsten H.

Takk for kommentaren Kristoffer - den gir meg verkeleg lyst til å fortsetje med å eksperimentere.
Judit W.

Before I left my home this morning I have popped in to your area at foto.no ... and I was late ... No doubt what the cause was ... your ''Svevande gjennom sommarlandskapet'' stuck me to my chair!

But who cares about being late when you can paint with photo? I have had only a few minutes for sending a smilie face noting I loved this painting very much! I collected lots of energy from it for my long day at work ...

And now I am sitting here and watching it ...

Kristoffer ''has stolen'' the best phrase to express my opinion but I could say more: very well done! Thank you!

Judit :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu