Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger459
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_144161} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Hans Jacob H.
Ikke noe enkelt bilde det her. Et litt sårt blikk på mannen og flasken han har i hånden setter tanker i sving hos meg. Ikke helt tydelig hva dette dreier seg om, og hva med personen som kommer (løpende) i bakgrunnen. Kanskje det er det et idrettsløp? Komposisjonen er enkel og god med gaten som forsvinner i perspektivet bakover.
Motivet på t-skjorten tok veldig mye oppmerksomhet, kanskje det burde vært fjernet. Rundt hodet hans var det også en lys kant som trekker litt ned.

Men alt i alt et spennende bilde jeg garantert kommer til å se mer på!
Arne S.
Et bilde med nærvær, dybde og et snev av mystikk. Kunne ønsket litt mer tegning i bena, alternativt beskåret under hendene. Likevel godkjent!
Avsluttet .
Et veldig merkelig, men allikevel et veldig godt bilde. Vet ikke om det hadde vært like interessant uten personen i bakgrunnen. Spennende og originalt!
Thomas R.
Jeg liker dette, personen står godt frem blant de mørke og tunge omgivelsene som jeg antar er Dora i Trondheim. Den harde belysningen av motivet passer godt her. Er det et skateboard jeg skimter nederst? Personen kan, sett fra betrakterens synspunkt, være alt fra en skater som tar seg en drikkepause, til en skjauer som tar seg en dram for mye.
John Einar L.
Takker mye for konstruktive tilbakemeldinger og betrakninger.

Arne: Synes også det blir litt lite detaljer nede, men på en annen side liker jeg det mørkt og enkelt. Blir ikke helt enig med meg selv.

Thomas: Du har rett i dine antakelser.

Hans: t-skjortemotivet er litt for tydelig ja, men synes ikke så mye om å fjerne det. Haloen over hodet derimot bør det gjøres noe med.
Christer B.
Det er noe sci-fi surrealistisk over dette jeg godt kan like. Han kan like gjerne være maratonløper som narkoman. Glorien rundt hodet er påpekt, men totalinntrykket oppveier dette lett. Synes ikke du skal beskjære eller fjerne T-skjortemotivet, det siste er med på å utjevne det hardt eksponerte ansiktet. Meget bra, dette.
Frank H.
veldig tøffe toner og lys. et kutt under armen hadde ikke vært dumt
Jon-Petter T.
Kult og nært portrett. Kameravinkelen skaper et flott spenn innover i bildet og forsterker dette med at han ser ørlite oppover. God blikkontakt, der du har fotografert ham før han setter korken på flaska.
Bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu