Bildet inngår i albumet Unseen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger533
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_145352} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

vanskelig og forstå hvorfor denne ensomme personen vandrer rundt i skogen, eller hva hun skal. Sistnevnte og den merkelige posituren er det som gjør bildet for meg her. Bildet har et enkelt utgangspunkt, med skog og dame, men det er de små detaljene som gjør bildet til noe spessielt.

Personen er verken midtstilt eller asymetrisk plassert i bildet, har ikke bestemt meg om jeg liker det eller ei, men førsteintrykket jeg har av komposisjonen er meget bra.

Ø

Kristoffer L.

Takk for rask kommentar, Øyvind.

Når det gjelder plasseringen av kvinnen, har jeg sikkert brutt de fleste komposisjonsreglene her. Jeg testet ut forskjellige utsnitt, men de ga meg ikke det jeg ville ha - inntrykket av en stor, åpen plass omkring henne. Dermed vendte jeg tilbake til ''square one'' - utsnittet jeg komponerte i søkeren. Her føler jeg at plasseringen (nesten - men ikke helt - i midten, og bare nesten asymmetrisk også) bidrar til å reise det samme spørsmålet som du stilte deg: hva i all verden gjør hun her?

- Kristoffer
Stein Oleiv B.

hehe, bra tekt da. likte kompen jeg. Av en eller annen grunn mindte dett bilde meg om en film som ble spolt bakover. kanskje jeg er litt skrudd, men det gjorde det altså. Utsnittet var bra, og jeg likte spesielt den svart/hvit effekten blide gav. Det var liksom ikke noe skikkelig grått på bilde, utenom på personen, liksom skygge/lys, svart/hvit.

mvh SOb
Ioannis L.

Hei Kristoffer!

Et granskende bilde for sinnet!
Mange følelser ligger gjemt mellom trær, løv, luft, sol og skygger...

Likte det mege godt!

Ønsker deg en riktig god sommer!!! ;D
Kristoffer L.

Takker hjertelig for nye kommentarer! Setter stor pris på å høre slikt.

Ja, Ioannis - det er et bilde for sinnet. Og, Stein Olav - kanskje er det noe som spoles tilbake her. Dere har fanget essens her, fra hver deres kant.

- Kristoffer
Avsluttet .

merkelig dette bilde, blir nesten litt svimmel av å se på det :)
enig med øyvind om at det er posituren hennes som gjør mye av bildet, posituren lager nærmest hele betydningen/historien i bilde. Ser ut som hun er utrolig skuffet eller trist. Hvorfor kan det jo være mange svar på!
synes derfor det var et facinerende bilde med stort rom til å analysere selv på alle plan. sterke kontraster som nærmest er litt positivt forvirrende! spennende bilde!

vh thomas :)
Øistein T.

flott kontrast og fokus/dof - litt candid feeling her, følelsen av at du har fanget et brøkdel av et sekund som på ingen måte er regissert - et merkelig bilde som jeg må si jeg faller for, muligens også av årsaker jeg ikke kan ordfeste..

Øistein
jeanette h.

merkelig, jeg titter paa dette bilde, jeg er helt enig at det er den komposisjonen som funker best (kan det vere paa grunn av skyggen hennes som blir som en del av henne) men jeg synes maaten hun staar paa er saa udefinerbar at det nesten er ubehagelig. faar meg til aa lure paa hva hun driver med. maaten hun er litt boyd framover, beinet halveis i lufta.. men jeg tror ogsaa det er dette som gjoor bilde saa bra.
Du har veldig hooy kontrast i bildene dine som jeg liker godt. treerne i bakgrunnen er virkelig noe jeg fikk veldig sansen for!!
ha en flott dag!

jh
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu