De siktet høyt
og tapte alt.
Bildet inngår i albumet Ved veis ende - Da jeg har en familiær tilknytning til Ukraina finner jeg litt personlig utbytte i å forsøke og dokumentere ''tilstanden og forfallet på det verste'' på en fotografisk spennende måte. Disse tidligere sovjetstatene er i rask forandring og mye av ''det verste'' vil forsvinne i løpet av de neste ti-årene.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger904
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_145479} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Egil E.
Et svært fortellende bilde som treffer historien på en prikk.
Og prikken over i´en er vel den veltede gjerdestolpen baki der.
Godt planlagt med sollyset også.
Thomas R.
Flott fortellende bilde som EE sier, men jeg synes det blir for grått/mørkt i høyre kant.
Ketil K.
Dette er god reportasje og et meet godt gjennomført bilde. Deltaljene med flyet, opptaksvinkel, den sikkert desillusjonerte mannens fremtoning og uttrykk, den veltede stolpen og vidvinkelbruken er meget bra. Ville lysnet nedre venstre og midtre del noe.
Chr. G.
Meget treffende. Det meste ved mannen vitner om at ikke alt har gått etter planen, holdning, blikk, klær og eiendeler. Monumentet bidrar i tillegg. Slutter meg også til KKs anmerkninger.
Jan W.
Tusen takk for kommentarer.

Veldig interessant å få noen tilbakemeldinger på et slikt bilde. Synes selv at det på mange måter symboliserer noen sider ved situasjonen der de siste årene.

Det er slik sett ett planlagt bilde hvor jeg selv oppfattet forholdene med den haltende ''arbeideren'' på vei til bussen rett etter soloppgang som full klaff for fortellingen bildet er forventet å formidle fra min side.

Selvfølgelig burde det ha vært litt lysere og da særlig nede mot venstre hjørne. Men det er postet med litt for trange øyer kl. 5 om morgenen hvor jeg hadde en mulighet til å stjele et par timer fra de trange rammene for alt som skal gjøres hver dag.

Mvh. Jan

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu