vegen til...
Utstyr
  • Hassel
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger287
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1459} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Geir F.

Oj! Dramatiskt bilde, er det noen bro som har kolapset eller ett av statens vellykkede bruk av skattekroner, kanskje manipulert? Mystiskt men lekkert.
Avsluttet .

Läckert !!!
Robert T.

Nei da, bildet er ikke manipulert.
Hans J.

Bra jobba. Dramatisk bilde. Det blir mere trøkk i bildet når det en skyer og
tonen i bilde heller mot det mørke.
Standpunktet og utsnittet, meget bra.
Bernt Arild G.

Enda et bra bilde fra Robert. Jeg har ofte lagt merke til dine bilder, og dette er enda et bra bilde fra deg. Men jeg synes det er rart at du som er så dyktig generelt har klart å få horisonten så totalt ut av vadder! Det kan umulig være gjordt med vilje! Dessuten er det litt vel tydelig at du har tonet ned himmelen. Ellers fantastisk bilde!
Vidar V.

Har du tatt bildet på ''Atlanterhavsvegen''?
Robert T.

Til Bernt, takk for varme ord...
Bildet er ikke i vater og det ble gjort med vilje, det forsterker efekten av brua som går rett i himmelen.

Til Vidar, det stemmer det er Atlanterhavsvegen.
Tommy G.

FANTASTISK
Olav Ø.

Dette er et opplevelsesrikt bilde, men jeg mener troverdigheten til himmelen blir litt lav siden det er så grått til høgre. Ellers overrasker det meg at det er så mange snekkere i disse spaltene...
Robert T.

Olav, jeg må ikke bevise noen ting for deg, men bare for å tilfredstile interessen din kan jeg sende deg en kopi av denne negativen, slik kan du se det selv (anfående troverdighet).
Når det gjelder ''snekkere'', så er jeg fotograf, bare for at du husker det til kanskje senere anledning...
Bjørn J.

Flott bilde, dramatisk og enkelt komponert. Bildet er for grått. Himmelen virker da noe skittent. Kopier litt hardere i himmelen og litt bløtere i skyggepartiene så skal du få se forskjell.
Paal A.

VeldigVeldig Bra! Enig i at det er litt grått. Noe hardere kontrast på veien hadde sansynligvis vært flott. Når det gjelder Snekkere tror jeg nok Olav mente folket som etterlyset vater så fort noen bikker på kameraet.
Robert T.

Til Paal, Jeg og noen av mine venner bruker begrepet ''snekker'' til folk som lager ett bilde av mange andre dvs ''å snekkre et bilde''. Derfor er jeg litt usikker om hva mente Olav her...
Olav Ø.

Kjære Robert: Du har etter min smak de mest spennende bildene på disse sidene, og jeg har brukt mye tid på dem. De er gode og spennende. Når jeg snakker om snekkere, tenker jeg utelukkende på alle som kritiserer gode bilder fordi de er ute av vater. Jorden er rund, og fotografer har lov til det meste, men hus bør bygges i vater!
Ang. troverdighet: Når himmelen blir så grå som den er her, så forsvinner stoffeligheten (ok, dårlig ord) på en slik måte at den ikke ser ekte ut. Jeg ville økt kontrasten, men ikke eksponeringstiden i etterbelysningen (slik Bjørn sier det).
Torbjørn V.

Tøft bilde!
Toini B.

Jepp, tøft er ordet!!

mvh

[toini]
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu