Kjære mamma
Bildet inngår i albumet Portretter -
Utstyr
  • Nikon Coolpix 880
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger168
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_14711} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Fint portrett hvor du har fått frem linjene i huden godt. Likte dette. Kunne kanskje vært en tanke skarpere.
Tor a.
Dette syntes jeg var ett bra portrett ,naturlig utrykk i modellen Mvh TA
Carsten A.
Meget bra portrett. Litt svak kontrast etter min smak, men et lite inngrep med kurveverktøyet ornder det (svak bue nedover). Dessuten er bildet, dersom en gir det en aldri så liten dose oppskarping, nesten sjenerende skarpt! Meget bra, men vinner altså ytterligere med en liten korrektsjon!
MVH CA
Rune E.
Helt riktig som CA skriver, når kontrasten er så svak som her får sort/hvit bilder et veldig grått preg slik som her. Men det er liksom en regel at når man tar bilder av kvinner så skal man være forsiktig med bruken av kontrast. Dette fordi at man vanligvis vil fremstille kvinner med glatt hud. Men det man da kunne ha gjort er å kjøre en hardere kontrast for i samme prosess bruke litt softefilter for å myke opp igjen.

Litt synd med den linjen i strukturen bak.

Men ettersom dette er din mor Trine er det bare å prøve igjen.

Mvh Rune
Trine S.
Takker så mye for gode tilbakemeldinger.
Vet egentlig ikke hva som skjedde her, jeg har lagt ut det samme bilde her:http://www.fotokritik.dk/pics/271.jpg

Eneste forskjellen jeg gjorde, var å gjøre bakgrunnen mer uskarp på versjonen her på foto.no. Originalen er sylskarp.

;-)Trine
Trine S.
Ble litt feil dette. Her er linken:

http://www.fotokritik.dk/pics/271.jpg

Carsten A.
Rune skriver at ''det er liksom en regel at når man tar bilder av kvinner så skal man være forsiktig med bruken av kontrast''. Mulig det, når det gjelder kvinner skal man som kjent være forsiktig rent generelt.

Men spøk til side. Det er mange situasjoner der det er helt legitimt å tilpasse bilder av personer (kvinner og menn, gamle og unge) til den bruk som skal gjøres av bildet. Mange ganger, f.eks. når et bilde skal brukes i familie- eller vennekretsen, vil jeg for min del legge vekt på å gjengi personen så fordelaktig som mulig. Men et slikt hensyn er etter min mening ganske tvilsomt i mange andre sammenhenger, hvor personens karakter eller andre egenskaper skal gjengis på en fast og ekte måte. Slikt er likevel ganske vanskelig når det gjelder nærstående personer.

På sett og vis synes jeg dette bildet er presentert på en måte som gjør at det faller litt mellom to stoler. Som portrett av en nærstående person er det utvilsomt varsomt, ordentlig og (såvidt jeg kan forstå) fordelaktig gjengitt. Men jeg aner også en myndig, karaktersterk person bak dette ansiktet. Det blir med denne litt flate kontrasten (og vel også litt flate lyset) ikke så mye mer enn en anelse - som det kunne ha vært interessant å se håndtert på en noe mer kraftfull måte.
MVH CA
Ann F.
Myk hud, mykt hår, myke toner.
Litt slapt, men det passer også på en måte. Litt high key-preg over det.
Du ligner din mor.
Mvh Ann
Rune E.
RE CA

HE HE HE HE

mvh Rune :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu