''EN HESTEDRØM''
en test med kunstig lys ute. Det var en sen kveld, litt for mørkt, slik at bakgrunnen ble dårlig opplyst. Det var meget vanskelige lysforhold å fotografere i. Men jeg føler selv at det ble noen brukbare opptak. Ønsket å få fram et drømmeaktig uttrykk. Jenta selv var svært fornøyd. Håper det faller i smok hos noen av dere og. : )
Utstyr
  • Nikon D70
  • AF NIKKOR 28-105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger939
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147230} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Dag B.

Hei ! Må bare få si at jeg likte dette bildet. Lo litt da jeg leste tittelen på bildet ditt. Dette siden min første tanke, når jeg så bildet var at dette ser jo ut som en drøm... Det kunne også vært et fint konfirmantbilde, litt utenom det vanlige. Kunne kanskje vært litt mer ''trøkk'' i fargene.

mvh Dag
Vibeke P.

Takk for kommentar. Egentlig så ER det mer trøkk i fargene, bildet er laget i ADOBE RGB - men jeg husker ikke hvordan jeg skal konvertere det til s-rgb - regner med fargene blir mer riktige dersom jeg har ferdig fil i s-rgb å legge ut??

Vibeke
Inger-Lise S.

Nydelig,Vibeke! Det er noe drømmeaktig over dette bildet,j. Godt gjennomført. Fint uttrykk på den søte modellen.
Inger-Lise
Roger V.

Hei
Syntes dette ble veldig bra. Veldig behagelig lys både på modell og hest.
Det eneste jeg savner er mer smell i kontrastene og fargene.

Roger
Nichlas K.

Jeg kan godt forstå at den jenta var fornøyd med dette bildet. Bra blikkontakt og uttrykk. Hun ser jo fornøyd ut :) Kanskje lyssettingen kunne vært litt mer oppveid osv. Men jeg likte det. Farger og kontraster er nevnt, men jeg henger meg ikke opp i det.
Pål Hilmar S.

Du har helt klart fått frem drømmen her. Ser nesten ut som det er tatt innendørs i et studio.
Roger K.

Hei Vibeke!
Jeg synes du har mestret lysforholdene bra her. Skulle jeg trekke litt måtte det være skyggen du fikk opp i høyre hjørne. ble litt dominerende. Ellers oser dette bilde av fornøyelse hvor du har fått en meget god kontakt med jenta på hesteryggen. Jo dette lar seg beskue mange ganger som jeg allerede har gjort.

Mvh RK
Avsluttet .

Dette så virkelig ut som en ''Hestedrøm''. Jeg synes du har fått til et spennende lys her, og som PHS sier, det kan nesten virke som om du har tatt dette innendørs. Skyggen i oppe i høyre hjørne er allerede nevnt. Veldig bra uttrykk på modellen også. Kjempeflott bilde.

Mvh Anita
Lars-Anders M.

Meget bra dette.
Steinulf L.

Henger meg på;meget bra.
Anne-Grethe S.

Du hadde nok ingen enkel oppgåve framfor deg når det gjaldt lyset her, men du meistrar det så absolutt. Bildet lever absolutt opp til tittelen.
Sjønar godt at jenta blei fornøygd.

Mvh
Anne-Grethe
Ole L.

Herregud, var jo helt sykt bra.. Sån magisk lys eller hva jeg skal si. Bra jobba Vibeke:)
Snakkes.
Kate L.

Liker også dette bildet kjempe godt, du har virkelig lykkes med å få det drømmeaktig. Nydelig lys som faller fint over motivet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu