fagverk
Syns lysene i bak brua forstyrrer litt, men da jeg er helt amatør både bak kamera og pc er jeg ikke pr dags dato i stand til å fjerne de.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • 18-70 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger254
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_148612} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ole Magnus M.

Dette er et godt motiv, lyset det er fotografert i er behagelig og angrepsvinkelen ok. La personlig ikke merke til gatelyktene før jeg så deg påpeke det, men når du først har sagt det ser jeg at de er litt irriterende, grelle og alt.

Lite vites om opptaksteknikken du har brukt, men det kunne vært interessant å sett motivet avfotografert fra et enda lavere punkt, nesten eller helt på bakken og kameraet rettet litt mer opp for å få enda mer ''stupende'' linjer, men ok som det er for all del.

Klarer ikke helt bestemme meg for det, men det ser ut for meg som om det er ørlitt skjeivt eller at du står litt lengre mot den ene siden, gelenderene/gjerdene ser liksom ut som om de peker i litt forskjellige retninger. Mulig det bare er meg dog..
Avsluttet .

Mektig bilde.. enig med Ole i at det kanskje virker litt skjevt.. TRor også det hadde gjort seg i S/H.
Arnstein B.

Jeg synes den øverste delen av bildet er mektig og imponerende, men så er liksom selve brua litt liten og alminnelig. Bildet blir på en måte litt ''avvæpnet'' når man ser bunnen. Så hvorfor ikke kutte bort hele bunnen, slik at man bare ser himmelen og fagverket? Trur bildet hadde blitt mye mektigere da. Utsnittet fra toppen av bildet synes jeg forøvrig er veldig bra :-)
Tom T.

Tusen takk for tilbakemeldinger, og forslag for å gjøre bildet bedre. Jeg likte ideen om å beskjære bildet i nerkant, og skal lage en versjon hvor fagverket og himmelen blir vektlagt mer. Igjen takk for saklige kommentarer :)
Inger-Lise S.

Stilig motiv. Fint lys og lekre farger.

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu