Natt...
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er er laget på pcn. Landskapet er laget med en ''landskapsgenerator'' (software). Forgrunnen er et sample fra Photoshop.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger196
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_14905} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Vemund L.

Godt laget. fin kreasjon

vemund
Allan K.

Hva gjør egentlig denne ''kreasjonen'' på FotoNo ?
Riktignok har du lagt den i kategorien manipulasjon, men i dette tilfellet har du utelukkende benyttet software til produksjon av ''bildet'', og det blir litt feil...mener jeg.
Vemund L.

sukk.........who cares. feil meg her, og feil meg der. Syntes som nevnt det var kult, jeg. Om teknikken som er brukt for å lage dette BILDET som er lagt ut her på BILDEkritikken ikke er av normal fotografisk karakter, klarer man nok saktens å betrakte det alliavell.
Begriper ikke hvorfor dette skulle være feil.

Vemund
Carsten A.

Har vel mye samme syn som Vemund. Eiendommelig og fantasifull kreasjon. Blir kanskje ikke sittende i minnet så lenge, men uansett opplagt verd å vise her på FOTOdotNO, og gjerne mer av samme sorten!
MVH CA
Dag T.

Snodig bilde, men det mangler noe mer ''fortelling''. Jobb videre med saken jeg tror det er mer å hente, og glem de som tror at fotografi ikke er manipulert uansett. Enig med Vemund og Carsten i så måte.
Tom N.

Hensikten var ikke å provosere frem en diskusjon om hva som er et bilde, og hva som ikke er et bilde. Men det er jo egentlig interessant å tenke på!
Grunnen til at jeg la inn bildet var at jeg satt og lekte meg, og at det ble en slags stemning i bildet. Litt uhyggelig kanskje.
Hestecraniet ble plutselig noe som fløy, muligens mot noen nede ved vannet.
At bildet kunne hatt fler elementer som kunne laget en sterkere historie er jeg enig i. Men selv ble jeg litt ''opphengt'' av enkelheten også.
Vemund L.

Det var ikke du som proveserte fram denne diskunsjonen, det var AK.

Enig med deg at enkelheten var fin.

Vemund:)
Lars-Anders M.

Dette likte jeg. Fladdemus eller kukranie er vad jeg ser. MVH LAM.
Lars-Anders M.

Rart att ikke flere kommenterer dett fine bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu