Thialf lillebror til Saipem 7000
Vi har ett lite gjestebesøk fra en av de store løftelekterene som er laget.
Utstyr
  • Canon 10D
  • Sigma 70-300 mm
  • Brennvidde119mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/25s
  • Filmtypeiso 200
  • Nei
  • AnnetHer har jeg tatt bildet med Polariseringsfilter for å få mere farge ut av himmelen, WB er satt til overskyet av samme grunn. Bildebehandlingen jeg har gjordt er å klippe det litt, samt rotert det. Og rettet litt på kontrasten
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger254
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149825} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Dette likte eg godt. Saipem e jo isje akkurat liten den. Ligge møje på mekjarvik og som kvitsøybu ser eg møje t den. men øve t bilde. Flott ide og nesten bra utført. Plattformen e uskarp men himmelen e flott og motivet e bra. Ville kanskje hatt me litt mer sjø.....
Mvh Eivind
Trine E. U.

Saipem's lillebror? tror ikke de på Thialf hadde likt den nei;-))
ellers likte eg godt stemningen i bildet....
Trine E. U.

bare for å legge til det eg glemte i går; de er ikke helt enige hvem som er størst av de 2,begge løfter 14000 tonn.... liten kamp på gang mellom de 2;-)
Avsluttet .

Her hadde det gjort seg med et stativ til kameraet (regner med du ikke har brukt det?), for det var et fint bilde, men dessverre litt for uskarp plattform. Kanskje litt mer luft i rammene også, så hadde jeg vært veldig fornøyd :)
Merethe S.

Hei
Det kommer vel ann på hvilke faktorer du legger til grunne for valgat av ''posisjon''
det var vel Saipem som kom først derfor blir vel alt annet lillebror?.
Eller dersom andre fakta blir brukt er det vel mere riktig å skrive bror kansje?

Til Petter må jeg si at jeg brukte stativ, men ikke med selvutløser så det kan jo ha gjordt sitt med bildet det. jeg prøvde meg og på manuell fokusering så det kan jo være mine øyner og linser kansje ikke er helt fokusert eller at jeg uheldigvis har brukt liten blender verdi på bildet? som kan være problemet. Jeg har ikke helt kontrollen på det så det blir litt prøving og feiling fra min side.
Som du ser er det flere ting som kan ha gjordt Thialf uskarp uten at jeg vet helt hva
jeg har hørt at den beste blenderveriden for sigma optikk 75-300 er mellom 8 og 11 hvis det er tilfelle kan jo det forklare litt. ellers er det vel bare å vente til neste solnedgang og håpe at Thialf fremdeles er der.

Håper noen kan gi meg ett lite hint i hva jeg gjør feil. Jeg har lagt til alle innstillingene så dersom noen har noen glimrende ideer så skriv :-)

så skal jeg se om jeg kan få lagt ut en ny verson med litt mere luft rundt kantene

Hilsen Merethe
Avsluttet .

Hm. Så langt unna som plattformen er (regner med en del 100 meter?), skulle vel selv f/4 gi en ganske stor dybdeskarphet, men var jeg deg, ville jeg slått på tidsutløseren og stoppet ned blenderen noen hakk :)
Trine E. U.

må bare bøye meg i støvet, kilder fra Heerem,Thialfs eier sier at den har rekorden på tyngste løft, enn så lenge iallfall
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu