Sandvedparken, Sandnes
SEES BEST I FULLSCREEN
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/25
  • Lukker1/lengeees
  • FilmtypeRaw Iso 100
  • Nei
  • AnnetStå tiiidllig opp om morgenen :-)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger849
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150798} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Hege J.

At det er pent i Sndvedparken vet jeg, har mange fine turer dit. Dette du viser oss her, blir imidlertid ikke pent, men usedvanlig vakkert. Bildet er stemningsfullt så det holder, med innslag av det trollske og mystiske.
Nyyydelig lys og flotte fargetoner.
Ingenting å utsette på dette, jeg...

Mvh Hege
Avsluttet .

Oh! Så nydeleg at eg ikkje kan la det gå forbi utan å kommentera det. Ser så roleg ut at eg trur eg kunne sete der inne i timevis og berre sett på vatnet. Flotte refleksar i vatnet, og det heile får ei fin djupne. Kunne eg tenkt meg å hatt som stort, innramma bilete i stova;)

Signe=)
Kristoffer L.

Praktfullt!

Et malerisk bilde, med en meditativ stemning av skjønnhet og ro.

Det er vel nesten stygt av meg å si slikt, men en guttunge med fiskestang der borte på venstre bredd hadde kanskje gjort bildet helt perfekt.

Dette er imidlertid et uvanlig vakkert - og derfor sterkt - bilde uansett, så jeg har ikke annet enn lovord å gi deg. ;-)

- Kristoffer
Steinulf L.

Drømmeaktig og vakkert. Flott dybde og fine fargetoner. Et bilde som gjør at roen siger innover...
Avsluttet .

Dette er absolutt praktfullt og malerisk som nevt tidligere. Dette bildet hadde gjort seg i storformat på veggen. Uansett et bilde man ikke glemmer så fort.
Rolf S.

Enig med det andre, flott bilde med dybde og fine speilinger og farger i elva.
Mvh Rolf
Stefan Olaf S.

Dette bilde ga en veldig fin ro, og dybden er ikke å klage over. Velutført!
Mvh Stefan
Stine J.

Nydelig bilde fra Sandvedparken. Trolsk og samtidig beroligende stemning, nydelig lys og skarpe, flotte farger. Rett og slett lekkert. :-)

mvh Stine
kenneth p.

Litt for mørkt for min smak,men en fine tanke.
Fred S.

Er ikke bestandig ubetinget glad i speilinger, men disse delikatbrune og diskret stammene , pluss alt det grønne kjøper jeg umiddelbart. Svært vakkert det hele, spennende kontrast mellom den mørke høyresiden, og det lyse innslaget på venstre side, og grønnfarger på sitt beste .

vh fred
Georg K.

'A must seen'' in full-screen - would need to think and search a while before finding a similar brilliant range of green tones - that's in itself is already very satisfying.
Flow and mood of the image works along.
My favorite - next to the colour in this image, are the variations of the mirror-effect on the water-surface.
It obviously happens sometimes that we/I believe that a descriptor like '' could have been a painting'' indicates the extra-ordinary class of an image - which is a strange way of formulating, comparing etc. - since both ways of expression are equally valid - still, in this case - it leaves me with a satisfaction of being invited, involved - something paintings of such motifs sometimes can imply on me.
Wenche S.

Et utrolig vakkert foto...
Bente K.

Dette var et fantastisk flott bilde.
Naturen er vakker, men det er en kunst å fange stemningene man sanser på et fotografi.
mvh Bente
Audhild E.

Såå nydelig!
Og for en dybdeskarphet. Flott lysspill i det grønne.

Fantastisk fint bilde!

Mvh-Audhild
Vegard L.

Flott bilde. Fine farger. For meg ser det ut til at bildet heller litt mot høyre, men kanskje det bare er et synsbedrag?.
Mvh Vegard
Ann F.

Nydelig bilde som gir ro i sjela, speilingene i vannet er et helt motiv i seg selv, så det tar lang tid før blikket har vandret rundt i hele bildet, stadig nye smådetaljer å se - bra.
Mvh Ann
Tone A.

Eit vakkert stemningsfullt bilde med mange grøntonar og mange detaljar.
Fin dybde og vakre speglingar i vatnet som det er litt rørsle her og der. Det lysegrøne på venstre sida gir lys og kontrast til alt som går i ein mørkare grøntone. Flott med steinane, fint komponert og at du har teke bildet frå eit lågt punkt. Vakre detaljer har du fått med.
-Tone-
Jan Frode A.

Et virkelig flott bilde der de gode mettede fargetonene sammen med speiling på den småkrusete vannflata, gir en spesiell stemning. Vakkert og malerisk egentlig, så mye mere enn dette kan jeg ikke si om et bilde som absolutt faller i smak.
Det er bare å nyte helheten.

mvh Jan Frode
leif b.

Meget pent med en herlig grönnfarge.
kenneth p.

Har nødt for å endre kommentaren min gitt tidligere og heller stille på lysstyrken på hjemme pcen.Bildet er rett å slett nydelig Jostein, min venn og mentor.Få tatt en utskrift og ramm den inn.
Nils L.

fukten kan nesten føles -men er ikke påtrengende
Inger Anne Maritsdotter V.

Malerisk vakkert, litt Claude Monet-stemning.
Mvh-iav-
Avsluttet .

Da e berre ein ting å sei og da e at da va et fantastisk flott bilde. det har flotte farger og det gir meg ein heilt spesiell ro. Flotte greier

mvh S.Z
Nils B.

Absolutt et bilde som jeg kan like Jostein, men savner likevell det lille ekstra. Når det er sagt så er tonene i bildet behagelige og gjenspeiler en behagelig stemmning. Bra at du står tidlig opp.
mvh Nils
Bjørn H.

Som sagt tidligere, fabelaktig.
Dette kan du Jostein (klapper deg rosende på skuldra)

Helt toppers!!

mvh Bjørn
Frank W. G.

Pent fremført.

Frank
Kristine H.

Må bare si det samme som jeg sa om det andre Sandvedparken-bilde ditt og, utrolig vakkert! Likte enda bedre det andre bildet, men dette og var veldig bra. Flotte farger og masse stemning i bildet, drømmer meg langt vekk når jeg ser på dette.

Mvh Kristine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu