Hawaiirose i motlys
Bildet inngår i albumet Hawaiirose - motiv med muligheter. - Når jeg jobber med makrofotografering av blomster, synes jeg at det kan være spennende å forsøke å få frem motivets vesen, slik det fremstår for meg der og da. La kameraet tegne og antyde, mer enn en klinisk avbildning. En ren artsavbildning blir for enkelt og langt bedre versjoner enn jeg kan produsere finnes helt sikkert i enhver blomsterbok..
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon AF Micro Nikkor 55mm 1:2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger371
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151375} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Jostein M.

Hei Steinulf,
Sansen for dette. Får nesten en ''negativ'' følelse. Bra.
Mvh
Jostein
Inger-Lise S.

Stilig macro med lekre farger! Spesielt og annerledes:)

Inger-Lise
Torbjørn K.

Helt klart en ''farge-bombe'' dette her. Nesten et abstrakt, men likevel mange detaljer i støvbærerne. Likte dette.

Torbjørn
Avsluttet .

Hei Steinulf
Dette er en vakker blomst, har to slike planter i stua nå og de blomstrer i et sett. Jeg har også tatt noen bilder av mine, men føler at jeg ikke har kommet frem med noe som jeg kan like.
Med ditt bilde her spiller du på farvespekteret, ikke bare i blomsten, du har tatt med noen gode farve-elementer utenfor også. Jeg synes denne komposisjonen er spennende, men føler her at jeg savner et fokuspunkt, og da synes jeg at bilde ditt heller over mot det mer abstrakte.
For all del, nå har du valgt å uttrykke deg med dette bilde på din måte, med motlys og komposisjon som kan likes av mange og hates av andre, og for min del så har jeg ikke klart å bestemme meg ennå.

mvh arild
Roger V.

Hei
Anderledes og mine øyne funka dette godt. Selv i motlys har du eksponert det godt. Syntes bildet ellers består av et vakkert fargespill. Godt utført.

Roger
Eli B.

Jeg synes dette er et vakkert bilde. Fint med motlyset og de blåe nyansene i kontrast til det orange. Flott!
mvh Eli
Jan Frode A.

Spennende vinkling og fint utsnitt.
Gode kontraster og fargespill. Flott lys!
Bakgrunnen med fargevalører som står i god kontrast til det orange, tilfører en lekker finnish i bildet. Dette er meget bra!

mvh Jan Frode
Tone A.

Eit kreativt macrobilde med flotte faragar og flott lys! Skarpt på nokre av støvbærarane og litt øverst på bladet i venstre hjørne. Skuggen av støvbærarane mot det opplyste kronbladet var ein flott effekt. Fint komponert og eit annleis makrobilde!
-Tone-
Anniken S.

Farger som virkelig smeller og er tiltrekkende. En smule overdreven bruk av både det ene og det andre, men det fungerer så absolutt. Liker godt måten du har kuttet blomsten på og laget en severdig komposisjon. Sommerlig.
Rune L.

Her har du valgt en meget bra bildevinkel. Synes det ga et spennende resultat med den gyldne blomsten så nær og en diffus bakgrunn i forskjellige farger. Synes forøvrig det, om mulig, kunne vært litt flere farger oppe i den mørkeste delen. Veldig bra og pent er dette likevel. Severdig.

Mvh
Rune
Nils B.

Absolutt likanes, og med det lyset tok du sikkert opptil flere opptak i forskjellige vinkler. Liker fargespillest musikk opp mot bakgrunnen.
mvh Nils
Marina R.

Lekkert...

Marina
Heidi Anita R.

Dette funker veldig for meg! Her har du lekt deg og resultatet blir nesten litt malerisk og småfrekt. Jeg liker utsnittet og komposisjonen! Et spennende bilde.
Villy N.

Rose med bakgrunn. Like kombinasjonen rose og fargespillet av grønn og blå bakgrunn. Dynamikk dette her.

mvh Villy Norås
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu